A Richter Gedeonnál tényleg igaz ez?
Kaptam egy szórólapot, hogy a Richter embereket toboroz a dorogi telephelyére, laboránst és gyógyszeralapanyag gyártó munkakörre. Tényleg ekkora az ember hiány? Pár éve kihalásos alapon lehetett bejutni oda! Amire kíváncsi vagyok az amit ígér az igaz-e vagy ez is a tipikus reklám, hogy menj oda dolgozni.
Juttatás:cafetéria bruttó 402000 ft/év,
nyugdíjpénztári hozzájárulás,
céges kondi,
céges ovi és üdülő
Pénz:
Egyműszak:243600 ft
Három műszak:353220 ft
Megszakítás nélkül három műszak:414120 ft
Tehát ezeknek mekkora a NETTÓJA és valójában is ennyit adnak-e vagy csak ígérgetés? És megéri ide jönni dolgozni?
Ha valaki ott dolgozik az még jobb. Köszönöm a válaszokat.
A csodálkozásom tárgya az az, hogy régen nem lehetett bejutni oda most meg lasszóval fogják az embereket.
A pénzt azért kérdeztem mert elég sokszor be bizonyosodik, hogy el van ferdítve a dolog. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy szakképzettséggel nem minimálbérért fognak ott dolgozni az emberek.
Reális pénz, csak én nem szívesen melóznék egèsz nap Darth Vadernek öltözve, napi 12 órában.
Az egyik haverom a Sanofinál van, melege van állandóan és nagyon nagy a felelőségge. Plusz ha elmegy pisálni a szünetben 10 perc mire levetközik.
"A csodálkozásom tárgya az az, hogy régen nem lehetett bejutni oda most meg lasszóval fogják az embereket."
Te átaludtad az elmúlt 4-5 évet?:)
2018-at írunk, az ilyen Richter-féle trágya munkahelyek már nemigen fognak normális munkaerőt találni.
Anyám ott dolgozik, mondanom sem kell, nem fizetek agyon, bezzeg a főnök ismerősének a kertész cégének mindig kell munkát adni sok pénzért.
Diplomásokat már nem is nagyon akarnak felvenni, csak laborba megfelelő végzettséggel, mivel ők is tudják, h egy diplomás nyelvet beszélő fiatal nem fog ott bohóckodni neki évekig prolik között.
de már a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!