Volt olyan aki felmondott a Richter Gedeonnál?
Mi volt az indok? Kort/nemet írjatok. Köszönöm.
F/27
Fizuval nem volt bajom, viszont én kontrollerként dolgoztam ott, más munkakörben lehet nagyon rosszul fizetnek. A fő problémám az volt, hogy nem igazán tudtam volna a cégen belül előrébb lépni, nem volt fejlődési lehetőség. 3 évig dolgoztam ott aztán meguntam és ezért kerestem inkább egy új munkahelyet. Nem volt rossz ott dolgozni, csak nem volt benne nagyon kihívás már.
1-2. válaszoló voltam
Ahol dolgozom 3 hónapja jött egy új kolléga aki a vidéki Richter gyárban volt, és mesélte hogy régen volt az jó munkahely, ma már nem, és keveselte a pénzt folyamatos munkarendbe, meg félt attól hogy a sok vegyszertől később nagy bajai lesznek, meg elege is lett a vegyiparból. Előrelépési lehetőséget soha nem kapott, csak mondták neki "majd lesz" meg hasonlók.
Nem a munkával volt baja, hanem azzal hogy lenyomott közel 7 évet és semmi plusz előrelépési lehetőséget nem adtak neki, és azon sértődött meg amikor egyik 3 éve ott dolgozó kollégáját rögtön vezetőnek emeltek ki holott nem volt elég tapasztalata.
rokon dolgozik ott, bár nem mondott fel, de menne máshova, ha tudna.
igaz, amit többen írtak, sem előrelépésre, sem nagyobb fizetésemelésre nincs lehetőség.
tipikus gagyi magyar munkahely lett a Richter. fiatalok meg már nem is nagyon akarnak odamenni a dorogi telepre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!