Mi történik akkor, ha munkáltatótól több pénzt kapok mint kéne feketén? Folytatás lent.
De lényegében arra lennék kiváncsi, hogy jogilag lehet e belöle bajom. Tuti én se adnám vissza, hülye lennék 135ezret visszadni olyan pénzből aminek elvileg nincs nyoma.
Szopjon vele a könyvelö, majd levonják tőle :)
Vagy ha rájönnek akkor levonhatják a következő honapból? Szerintem azt se tehetnék meg. Munkaügyi bíróságon nyerhetnék vele...
hát gratulálok.
Én tuti kirúgatnálak a könyvelő helyében, erre nem gondoltál még? hogy vajon kinek hisznek? és ha ő igazolni tudja?...
pláne hogy a tizenötezer az 2-3 bankjegy, a 150 ezer az meg jóval több, tehát a boríték is vastagabb.
lehet nagy a szád, csak aztán tekintsd ezt végkielégítésnek... sőt, lehet hogy a következő havi fizudnak is betudják, és mehetsz.
Miért ne tesztelhetnének?
Ez nem az a cég amelyik tesztelni akarna.
De a borítékra is egy nullával volt több írva a kollegámnak csak ö szólt hogy több van neki. Amugy ott helyben a fizetésnél fel se tűnt nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!