Miért csinálják azt sok helyen, hogy azt mondják, vissza fognak hívni mondjuk másnap, de nem hívnak?
Nem feltétlen állásinterjú kapcsán, hanem olyan eset is volt, hogy pár dolgot kellett volna még elintéznem a munkába állás előtt, felhívtam őket, azt mondták, hogy másnap visszahívnak ezzel kapcsolatban, erre napokig semmi, nekem kellett egy hét múlva keresnem őket ismét, hogy mi is a teendő pontosan.
Az ügyintézők is csináltak már ilyet, hogy ha elbírálják a kérvényemet, akkor értesítenek, aztán hiába várok, egy-két hét múlva meg kiderül, amikor keresem őket, hogy már rég készen van, csak nem szóltak.
És még számtalan példát mondhatnék. Mi értelme ennek, miért nem mondják azt, hogy majd érdeklődjek én? Miért mondják azt, hogy majd ők értesítenek, aztán az ember fel sem meri hívni őket ismét, mert akkor már az a baj, hogy túlságosan rámenős, sietteti őket.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!