Titeket milyen mértékben fog érinteni, ha tényleg megnyirbálják a béren kívüli juttatásokat?
Jelenleg bérminimumot keresek, ezen felül kapok 30 ezert Ft albérlet támogatást, ami jelen pillanatban adómentes. De vajon jövőre mire készüljek? Hogy ennyivel kevesebbet fogok keresni?
Ez a megoldás kölcsönösen jó volt nekem is és a munkáltatómnak is, de most jól kitolnak velünk.
Nem kéne a cégvezetőknek a dolgozókkal együtt fellépni ez ellen? Mert így a munkáltatói terhek növekednek, ha tartani akarják a bérszintet vagy elmennek a dolgozók külföldre, mert ugye máshol se fognak plusz pénzt adni.
Jár vagy 25 ezernyi cafeteria/hó.
Ezer dologból lehet választani.
Mégis egyedülálló nőként csak a kaját használom fel (szép kártya-vendéglátás) - mivel szeretek főzni, azt se mindig.
A Cafeteria többi része megy a kukába, de kb szó szerint.
Én eddig is SZÉP kártyára kértem, és ezután is valószínűleg oda fogom, tehát kb semennyire nem érint. Ingyen pénz nyaralásra, kajára, szórakozásra :)
Ami érdekes a cikkekben, hogy mindenről írnak, de a nyugdíjcélú megtakarításokról sehol, mi van mondjuk az önkéntes nyugdíjpénztárral?
Én azon szoktam röhögni, amikor azt mondják, hogy egyre több magyar nyaral belföldön. Persze egyrészt mert nincs pénze külföldre menni, másrészt meg mert szép kártyát kap, amit másra nem igen tud ellőni.
Én mondjuk vendéglátásra kérem az évi kb. 100 ezer forintomat, simán lekajálom egy év alatt.
Ezen felül szintén kapok 100 ezer forint kp-t évente.
Ha mindezt beépítenék a fizumba, nem lenne ellenemre.
Ha szimplán csak elvennék, annak azért nem örülnék annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!