Szegeden mennyit keres egy kezdő programozó?
Egyetértek az utolsó val
Igaz nem én dolgozom,de ez már engem is felháborít! Tényleg hagyd ott...
#8-as!
Milyen a munka?Ott hagytad az előző munkahelyedet vagy kaptál fizetés emelést?
#15-ös vagyok.
Nos annyi történt hogy az irodában már mindenki elkezdett "lázongani" az alacsony bérek miatt. Nem csupán én de tömegesen akartak felmondani. Ezt észrevette a manager és jelezte a németeknek hogy az iroda tönkre fog menni mert nem marad ember aki dolgozzon.
Illetve szerettek volna bővíteni de amikor kiraktuk a hirdetést egy olyan helyre ahol a fizetést is meg kellett adni akkor kiröhögték a céget és levetették :D
Így most egy diploma nélküli ember nettó 235-öt kap. Egy diplomás 265-öt.
És finoman szólva jelezték hogy most már "kussoljunk" :D
Ez kb az a szint hogy némileg kellemetlen de azért már elég ahhoz hogy egy kezdőt ide lehessen rakni. Pl első munkahelynek így már nem olyan vészes.
Na mind1... Kb 4 hónapja már elkezdtem beadogatni az önéletrajzomat helyekre mivel most már van szakmai tapasztalatom némi és lassan szeretnék tovább lépni.
Egyik Angliai cég pl netto 1M-ft adott volna. Még azon filózok hogy elvállaljam-e.
Jelenleg a vízumengedélyhez szükséges nyelvvizsgát csinálom. Éppen most megyek ebben hónapban vizsgázni. Meg most már egyre több vállalat kíváncsi rám most hogy már tudok is valamit ha nem is profin de elégséges szinten.
Az ide év álláskeresésről fog nekem szólni. Ha itthon nem tudok olyan szinten keresni egyik cégnél sem majd hogy belátható időn belül el tudjam magamat látni (saját ingatlan) akkor valszeg külföldre veszem az irányt.
Csak szólók akinek soknak tűnik a netto 1M annak szólok hogy London körül kb 350-400k egy albi + még erre jön megélhetés (természetesen még így is jobb mint itt MO-n).
Aztán jelenleg ez a helyzet :)
#18-as vagyok
Sikeresen letettem egy nemzeközi nyelvvizsgát. Így most már megvan a vízumhoz szükséges feltétel.
Az Angliai munkát nem fogadtam még el. Még egyelőre nézelődök mert vannak bizonyos terveim. Ha nem jön össze az év végéig akkor viszont lehet külföldre veszem az irányt. Ott viszont van akkor lehetőség dugival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!