Mi a különbség az operátori és a gépkezelői bérek között?
Figyelt kérdés
Gyári munkákat takar a két megnevezés. Egy cég ahova jelentkeztem bruttó 1250-es alapórabért ígér operátori munkáért. Azt mondták, ha beválok akkor 8 hónap után gépkezelői bér kapok. Valakinek van arról infója, hogy a gépkezelői bér törvényileg mennyi?2018. jún. 13. 10:07
2/3 anonim válasza:
Nem feltetlenul
En cnc gepkezelo vagyok es gepesztechnikusi vegzettseg volt a feltetel eleg messze van a betanitott munkatol
Es kezdeskent videken kapok netto 190-200-at (ugye fugg hogy hany munkanap hany ejszakas het stb a muszakpotlekok miatt)
3/3 anonim válasza:
15ezerrel kaptam többet egykor hajdanán mint egy sima op.. SMT-hez tartoztam. Teszteltem kb 6-7 géppel, vizuáltam + vittem végig a paneleket egy 4 munkafolyamatos gépen (kalibráltam, köptettem, tűket cseréltem, nyomást ellenőriztem, kemencéztem ...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!