Állásváltoztatás, interjú. Sok év tapasztalat után is normális, ha rettenetesen izgulok?
Ma megyek állásinterjúra. Úgy izgulok és szinte remegek, mintha életem első élménye lenne, szorongok, meg akarok felelni.
Pedig már igen sok év van a hátam mögött. Van valami technikátok,amivel el lehet palástolni ezt az idegességet??
Önbizalom + 2x MagneB6
Igazából egy kis szemléletmódváltás sem árt :D Ne úgy tekints az interjúkra, mint ha ott világot akarnál váltani, vagy bárki lenézne azért, ha máshogy rakod a lábad. Ők is emberek, ahogy te is. Elmész egy kötött témájú beszélgetésre, amin átestél már korábban is párszor, aztán úgy is rajtuk fog múlni, hogy téged választanak, vagy sem.
Normális egyébként ha az ember be van feszülve, de ha az állás nem a kommunikáció mesterszintű művelésével kapcsolatos, akkor nem baj :D
Nagyon köszönöm a válaszokat. A magne b6 tényleg jó ötlet!
Persze nem az életem múlik rajta, de nagyon szeretném az állást. Sugallmazom magamnak, hogy relax, és csak lazán, de valahogy bennem van a frász. Igyekeztem persze felkészülni, de mégis bennem van,.hogy a legjobb formámat hozzam. Kicsit remegek. A hangom is. Már most, pedig.11-re megyek.
Hú, remélem addigra összeszedem magam!!
Hasznos leginkab bevallt tipp:
Ne akarj megfeleni,
Ne akard azt a munkat
Neked ugyis a legjobb lesz
Te jobb vagy amugyis..
En is ilyen kis "remegos"voltam de nallam csak elotte 15-30percel kezdodott, majd a sokadik interju utan rajottem h en igyis ugyis boldogulni fogok .. es ez a gondolat relaxált, nem akartam megfelelni.
Es akkor bejott . Ennyi
Egyszerűbb mint ax 1x1
Most jobb munkam van mint amit almodtam eddig.. es kinlodtam rengeyeget foloslegesen mert mindig megfelelni akartam. Hagyd ezt.
Te nem kell megfelelj nekik. Dolgoznod kell megoldani a feladatokat , tisztelettel lenni es ennyi.
Fel a fejjel draga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!