Melyiket választanád? Jó fizetés nagyon sok munkáért, ami stresszes vagy inkább fele bér, de nyugodt körülmények?
28 napot? Az törvénytelen.
Én a helyedben bevállalnám a többet, összeszednék pár százezret és elhúznék onnan. Ezek nem fizetések, hanem alamizsna.
Majd ha szállást is biztosítanak, nem minimálbérért kell 3 műszakozni és nincs szerződés, hogy a szállás után fizessek vissza ennyit meg annyit, akkor majd meg lehet fontolni a költözést. De amíg se fizikai, se szellemi munkakörben nem támogatnak se bejárást, se lakhatást (még szállodákban sem, hiába van ott helyben a szoba), addig marad mindenki a seggén szerintem.
Én most hoztam meg ugyanezt a döntést. Azt egyik helyen úgy 170 nettó lett volna, heti 40 óra, mozgalmas, dolgos hely. A másik helyen heti 50 óra, egyedül vagyok, ha nincs munka, azt csinálok, amit akarok, és csak ücsörgök nettó 140-ért. Egyértelmű, hogy mi mellett döntöttem. Mondjuk itt a nettó 170 egy kiemelkedő, protekciós pénznek számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!