420-at keresek, de legalább 600-800, ideálisan 1 millió kéne az életszínvonalamhoz?
Figyelt kérdés
Mit csináljak még pluszban? Váltani nem akarok, mert alig kell valamit dolgozni. Valami pár órás hétvégi dologra gondoltam. Autó behozatal, stb.2018. jún. 8. 20:33
11/16 anonim válasza:
nyomd le az interjút a másik helyre, és alkudjál ki 650-et. abból indulok ki, hogy a most megkapod a 420-at, akkor biztos versenyszférában dolgozol, és mivel mindenhol munkaerő hiány van, a mostani helyeden úgyis kapsz ajánlatot hogy megtartsanak.
Az 1 milla ebből nem lesz meg, de azért a 650 már jobb mint a 420, utána meg 800-ra már tudsz váltani később, ha több az éved a szakmában
12/16 anonim válasza:
Bárcsak én keresnék 420 ezret...
Megváltanám vele a világot. Épp, hogy a harmadát megkeresem. Pedig egy jó végzettségem is van, idegen nyelvet is beszélek. (Mondjuk vidéken)
13/16 A kérdező kommentje:
De ezt nem akarom semmiképpen otthagyni, mert jó a társaság, munka pedig tényleg 4-6 óra a 8-ból.
Ez mellé szeretnék valamit
2018. jún. 10. 20:36
16/16 anonim válasza:
mit dolgozol kérdező? én is szeretnék ilyen melót és most pont állást keresek, kérlek írj privátba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!