8 általánossal lehet normális munkahelyem?
Figyelt kérdés
Elvégeztem két OKJ tanfolyamot, de azokkal nem tudok elhelyezkedni. Egy gyárba szeretnék menni dolgozni, de olyanba, ahol hétfőtől-péntekig tart a munkaidő és két műszakban vannak az emberek, délelőtt és délután. Sose dolgoztam még sehol se, csak pár napokat árufeltöltőként és bevallom, hogy nem is akarok dolgozni, csak félek a hajléktalanságtól és muszáj lenne. Találhatok ilyen munkát? 29/F2018. jún. 7. 13:43
11/15 anonim válasza:
Tegyel le egy valutapenztarosit,50 ezer ft a kepzes . Es egesz jol fizet,es csak ulnod kell nagyreszt. Pesten 200 ezret nettoba megkapsz, .
Ha ez nem jo akkor legyel targoncas, ott is megkapsz havi 200 ezret es csak 80 korul van a kepzes.
Vagy legyel gyogymasszor amit csinalhatsz egyeni vallalkozasban is.
Annyi minden van,
12/15 A kérdező kommentje:
Gyógymasszőr nem rossz, megmasszírozom legalább a jó nőket és a gazdag nyugdíjasokat :D
2018. jún. 7. 20:26
13/15 anonim válasza:
Peldaul, :D en is azert tanulom azt. Sok masszor 50 perces masszasert elker 15 ezret.
Es nem noi munka, persze nok is csinalhatjak, de egy masszornek nagy fizikai erovel,eros kezzel kell hogy rendelkezzen azert is inkabb ferfi szakma.
14/15 anonim válasza:
Lehet.
3 műszak H-Pig. Sok hirdetésnél olvastam az " alapfoku " iskola...
15/15 anonim válasza:
Kérdző eltünt szerintem. Nem lehet neki privátot írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!