Elmenjek biztonsági őrnek dolgozni egy kis boltba?
Nagyon gátlásos, visszahúzódó, csendes, jószívű személyiség vagyok, és szociális fóbiás, de van kedvem őrködni, sétálni, nézni ki a fejemből, viszont megkövetelik a határozott fellépést, ami nekem nincsen. Félek a nagyszájú, kissé agresszív emberektől is.
Telephelyet nem megyek őrizni, mert az 24/48 órás, azt nem bírnám.
Ilyen kis boltokba gondoltam, ahol nincs nagy forgalom. Voltam őrködni beugrósként a Sparba, de az katasztrófa volt.
A szüleim szerint menjek el biztonsági őrnek, mert annak semmi dolga sincs.
Gondoltam letenni a fegyvervizsgát is és elmenni egy bankba, de most olyan vizsga se indul.
Meg én olyan vagyok, hogy könnyen megsajnálom a fiatal tolvajokat, pont a jószívűségem miatt. Tudom, hogy keménynek kell lenni a mai világba, de nekem nem megy!
Mégis vonz ez a szakma engem, meg nagyon szeretném idegesíteni is ezzel az embereket, hogy állandóan a nyomukban vagyok, nézem őket stb... :D Szerintem tök jó lenne, csak hát keményebbnek kellene lennem...hogyan tudnék a félénkségemen változtatni?
2
Igazad van, lehet jobban járnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!