Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elmenjek biztonsági őrnek...

Elmenjek biztonsági őrnek dolgozni egy kis boltba?

Figyelt kérdés

Nagyon gátlásos, visszahúzódó, csendes, jószívű személyiség vagyok, és szociális fóbiás, de van kedvem őrködni, sétálni, nézni ki a fejemből, viszont megkövetelik a határozott fellépést, ami nekem nincsen. Félek a nagyszájú, kissé agresszív emberektől is.

Telephelyet nem megyek őrizni, mert az 24/48 órás, azt nem bírnám.

Ilyen kis boltokba gondoltam, ahol nincs nagy forgalom. Voltam őrködni beugrósként a Sparba, de az katasztrófa volt.

A szüleim szerint menjek el biztonsági őrnek, mert annak semmi dolga sincs.

Gondoltam letenni a fegyvervizsgát is és elmenni egy bankba, de most olyan vizsga se indul.

Meg én olyan vagyok, hogy könnyen megsajnálom a fiatal tolvajokat, pont a jószívűségem miatt. Tudom, hogy keménynek kell lenni a mai világba, de nekem nem megy!

Mégis vonz ez a szakma engem, meg nagyon szeretném idegesíteni is ezzel az embereket, hogy állandóan a nyomukban vagyok, nézem őket stb... :D Szerintem tök jó lenne, csak hát keményebbnek kellene lennem...hogyan tudnék a félénkségemen változtatni?

2018. jún. 6. 00:36
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
30/F
2018. jún. 6. 00:39
 2/16 anonim ***** válasza:
80%
Ne. Inkább őrizz egy kavicsbányát vagy gépeket építkezéseken.
2018. jún. 6. 07:55
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

"A szüleim szerint menjek el biztonsági őrnek, mert annak semmi dolga sincs."

Könyvtárosnak kellett volna menned

2018. jún. 6. 09:09
 4/16 anonim ***** válasza:
74%

Mondjuk kisboltba hasonló szituk állhatnak elő, mint a PSAR-ba. Jönnek mennek gyorsan az emberek, elrakhatnak ezt azt, ott résen kell lenni. El kell zavarni az iszákos kötekezdőket. A kisbolt elől, mert szeretnek odajárni inni és peresze ott isszák meg és dumálnak közben egymással.

Aztán nagyon vigyázni kell ha este hazamegy a tulaj a lóvéval, mert lesbeállhatnak. Ennek ellenére könnyű munka.

Neked mi volt a SPArban a gondod?

Szerintem a SPAR-os meló is könnyű.

2018. jún. 6. 09:12
 5/16 anonim ***** válasza:
Felsoroltad az összes olyan tulajdonságot ami teljesen alkalmatlanná tesz őrként. Mégis miért akarsz te őr lenni?!
2018. jún. 6. 10:29
 6/16 A kérdező kommentje:

A Spárban 12 órázni kellett és nagyon fájt a derekam és leültem a söröz dobozokra és a boltvezető emiatt ki is volt akadva. :D Aztán amikor kajálni mentem egyből lopott is egy gyerek rágógumit, mert kihasználta azt, hogy elmentem. S a következő percben pedig bejött egy fazon, aki megfenyegetett, hogyha merem nézni megver, és estefele pedig lopott egy nő, akire ki kellett hívni a rendőröket. Ez mind egy nap alatt történt meg.

Azért szeretnék őrködni, mert nem kell csinálni semmit, csak sétálni, és nézelődni.

2018. jún. 6. 12:13
 7/16 A kérdező kommentje:
Igen, könyvtárosnak kellett volna mennem, de nincsen érettségim, mert nehéz. 8 általánossal kell boldogulnom.
2018. jún. 6. 12:24
 8/16 anonim ***** válasza:

"Azért szeretnék őrködni, mert nem kell csinálni semmit, csak sétálni, és nézelődni."

Akkor el vagy tévedve barátom. Egy biztiőrnek az egy tök átlagos napja, amit leírtál.

Menj el portásnak valahova, egy telepre vagy valami. Ott max. naponta 2x kell lepecsételni egy papírt.

2018. jún. 6. 13:02
 9/16 A kérdező kommentje:
De ott legtöbbször 24/48-aznak az meg sok idő...inkább elmegyek akkor csomagolónak egy gyárba.
2018. jún. 6. 14:17
 10/16 anonim ***** válasza:
Ne haragudj , de egy gyárban egy műszakot nem bírnál ki ilyen hozzáállással.
2018. jún. 6. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!