Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet ezt feldolgozni...

Hogyan lehet ezt feldolgozni ha elvesztettem a munkahelyem?

Figyelt kérdés

Mondvacsinált indokok miatt. Kollégám aki miatt történt, én tanítottam be mikor ő a céghez került. Ekkor még tudtam a munkám végezni, csak utána kezdett el, gusztustalan, lenni mikor ki lett nevezve úgymond de még ekkor is engem kérdezett mit kell csinálni ha olyan szitu volt ami új stb..

Meg próbáltam többször megbeszélni vele, de miután nem sikerült jeleztem főnökömnek a viselkedését, bizonyítékokkal nem változott semmi, és 3hónap alatt fogytam 7kg.ot ezért jobbnak láttam ha eljovok. De imádtam a munkám és mindenki ledobbemt mikor előttem hogy miért..

Ez április elején volt, de még mindig nem tudom feldolgozni a dolgot.

2018. jún. 4. 13:49
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Es most akkor keressunk neked munkat, vagy veled nyafogjunk? Mit szeretnel?
2018. jún. 4. 13:54
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindig lesz jobb, a saját életemben is ezt látom. Meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket.
2018. jún. 4. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Hasonló szitu csak nekem a főnököm hatalmas tapló. Nekem is totál lerombolta az önbecsülésem.

DE! most már szabad vagy!! Miért emészted magad amiatt a hülye miatt?

Félsz hogy megint megtörténik? Akkor majd teszel ellene máshogy, hatékonyabban.

Biztos tudsz ugyanolyan, hasonló vagy lehet még jobb munkát is kapni. Listázd fel mit szerettél abban, hisz egyébként nem a munka tett boldoggá, hanem a körülmények és Te magad.

2018. jún. 4. 16:51
 4/5 anonim válasza:
Szia! Velem is hasonló történt, imádtam a munkám több évig ott dolgoztam nem keveset elérve, aztán hirtelen egyik napról a másikra bejelentették (szintén mondva csinált indokokkal), hogy nem felelek meg a pozícióra.Nem voltam szimpatikus valakinek ezért alám tett.Nekem is nagyon rossz volt, de minden okkal történik, ezek után felmondtam.Majd máshol megbecsülik a munkámat.Kerestem másik munkahelyet, 1 hónappal a felmondásom után már ott kezdtem.Előre kell nézni, minden okkal történik, és amikor úgy érzed padlóra küldött az élet, lehet azért volt mert ha ez nem történik, akkor nincs lehetőséged a jobbra.
2018. jún. 5. 07:58
 5/5 anonim ***** válasza:

Tavaly nyáron hasonlóan jártam mint te.Csak nem 1 kollégából lett elegem, hanem több kétszínűből, kavarósból is, akik munka helyett mások életét kavarták fel.Szó szerint beteg lettem bele.

Akkor én is padlón voltam, én is ide írtam a gyakorira.

Felmondtam, pedig a munkát szerettem, de nem bírtam tovább.

3 hó álláskereső, jó volt, mert kipihentem magam, pénzt is kaptam, orvoshoz jártam, volt időm magamat sajnálni és magammal törődni.

Majd összeszedtem magam, állást keresgéltem.

Most már dolgozok, kevesebb pénzért, de nyugalomban.

Te is erre gondolj, ez végetért, de sokkal jobb jöhet.

Amúgy igazából nem értem, mit is csinált a kollégád, és miért nem tudtad magad megvédeni ellene.

2018. jún. 19. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!