Tudtok jó munkát?
#1 diákmunkánál 18,5 az SZJA mióta dolgozok mindig ezzel számolok és mindig pontos fizetést kaptam okoska ;) gondolkozz mielött beszélsz
#2 nem álmodozok most is olyan melóm volt ahol 1300 volt a nettó csak meguntam és valami mást is csinálnék csak nyilván kevesebbért nem váltok meló helyet különben hozzá tenném hogy már találtam párat :))
Hűha, vannak itt bajok!!
A kioktatás nagy mellénnyel már megy, de bizonyos ismeretek nem:
a személyi jövedelemadó már 2 éve 15 % csak.
Ez itt nem az álláskereső oldal, hanem a Gyakori.
és végezetül így van: ha már találtál, akkor minek kérdezel? :D
Ha nem tudtok értelmes választ adni menjetek tovább ! Ahol én dolgozok ott 18,5 szja-t mondtak azzal számolok évek óta tovább nem ragoznám :)
Elmondom mégegyszer gyengébbek kedvéért meguntam ! De amig itt megy az okoskodás csak 3 olyan melót találtam ahol 1500/1600 a bruttó sőt még találtam egy 2100bruttót és egy 4000ft bruttó órabéreset (de az csak egy órában válaszható) van itt valami értelmes ember akit majd esetleg érdekel a válasz amit saját magamnak válaszoltam meg akkor írjon szívesen adok pár tippet !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!