2018. február 21-én indulok Penangba (Malajzia) ebben az időpontban vagy akörül jön-e még valaki, illetve tudtok-e olcsó szállást? Esetleg munkát szállással együtt?
Itt voltam tavaly, 3 egyszerű, de nagyon tiszta kiadó szoba van egy kis kávézó emeletén, jó wifivel. A fürdőben 3 zárható zuhanykabin és 3 vécé van, mosógép, szárító, a tulaj egy nagyon kedves lány. Bent van az óváros közepén (UNESCO világörökség része), Georgetownban. Városnézéshez ideális, de tengerpartozáshoz akadnak jobb opciók is.
Munkát sajnos nem tudok, itt van egy Malajziában (igaz, Kuala Lumpurban) élő magyar blogja, írj neki, hátha tud segíteni.
Egy fél év múlva én is tervezem, hogy elutazom Penangra. Elvileg az airbnb nagyon népszerű Malajziában, szóval ott is érdemes keresgélni, ami a szállást illeti.
A munkát tekintve én a jobstreet-et ismerem, ott szoktam nézelődni. Olyan, mint nálunk a profession.
Milyen hosszú ideig tervezel ott maradni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!