Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogyan élnétek fel ha...

Ti hogyan élnétek fel ha havonta 500. 000ft lenne a fizetésetek?

Figyelt kérdés
Mikre költenétek?
2018. máj. 31. 11:00
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
40%
Kicsit vissza kéne fogni a költekezést, ha csak ennyit keresnék.
2018. máj. 31. 16:38
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

400-at keresek, a párom is. Fejenként 200-200-at félreteszünk, hitelt és négy lakástakarékot fizetünk. A spórolt pénzünkből előtörlesztünk, lagzira gyűjtünk, nyaralunk, stb.

Ha 500-at keresnék (prémiumokkal leosztva havi átlag annyit keresek amúgy), akkor a különbözetet félretenném, ahogy félre is teszem, ha megkapom az aktuális prémiumomat negyedévente. Nem élünk igazán nagyobb lábon, mint akkor amikor kevesebbet kerestünk. Amennyivel több, annyival több megy a megtakarításba, de lélekben sokkal könnyebb, hogy nem kell izgulni az anyagiakon.

2018. máj. 31. 18:47
 13/19 anonim ***** válasza:
23%
Én bajban lennék, ez a mostani nettom kevesebb mint negyede :)
2018. máj. 31. 20:41
 14/19 anonim válasza:
54%

Ennyi milliomos "faszt"!

Ha tényleg ennyien keresnének 400 fölött, akkor nekem is lennének ilyen ismerőseim!

A másik,hogy a legtöbb meg csak rakosgatja,el sem költi! Csomó hozzászóló írta,hogy félreteszi,ha többet keres! Akkir inkább adja Nekem!

2018. jún. 1. 02:24
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

Miért adná neked?

És miért f**z valaki, aki többet keres nálad?

2018. jún. 1. 10:44
 16/19 anonim ***** válasza:
90%

"Ha tényleg ennyien keresnének 400 fölött, akkor nekem is lennének ilyen ismerőseim!"

😂😂😂😂

2018. jún. 1. 11:13
 17/19 anonim ***** válasza:
Befektetném a pénzem, ahogyan most is teszem. Ennyi havi bevételem nincs egyelőre, 500k-ból még többet tudnék befektetni, esetleg félre tenni. Plusz minőségibb kajákat ennék és többet költenék sportra.
2018. júl. 22. 12:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Lol 14-es mekkora gyökér vagy :DDD Majd biztos azért keresnek ennyit, hogy elosztogassák. Azért mert szerencsétlen lúzer vagy, ne másnak legyen már kevesebb pénze :D
2018. júl. 22. 12:48
 19/19 anonim ***** válasza:
Én kb 560-at keresek két munkahelyről összesen, de nem érzem úgy, hogy ez olyan hú de nagy összeg lenne. Kényelmesen élünk (feleségem is kb 3-400-at keres), nincsenek anyagi gondjaink és sokat utazunk távoli helyekre is, de ennyi, semmi extra. 2 szobás, hitellel terhelt lakásban élünk és egy Toyotánk van.
2018. júl. 22. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!