Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diploma nélkül milyen munkával...

Diploma nélkül milyen munkával lehet 150 ezret keresni?

Figyelt kérdés
Érettségin kívül eladó szakmám van, okjt néztem, de nem tudom mit lenne érdemes elvégezni
2018. máj. 19. 17:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Sok helyre mehetnél,"

És azon "sok hely" közt van olyan is ahol nem többet akár csak ennyit is megkapnék mint itt? és fel is vennének?

Mert azért ne játsszuk az agyunkat hogy "még a lidlben is többet keresnek" igen és oda fel is vesznek 45 felettiként zéró kellő tapasztalattal ? nem vesznek fel.

Hova vesznek engem fel? Hát.... kb sehova.

De aki tud mondani helyet ahol egy 45 feletti kizárólag az adott speciális területen használható szaktudással ellátott embert felvesznek-mégis hova és minek?

2018. máj. 20. 14:56
 12/22 anonim ***** válasza:

Mint gondolsz az ezer kollega és szaktárs aki ezen a területen van miért nem megy el rég máshova?

Na miért nem? Mert sehova se kellenek azért nem.

2018. máj. 20. 14:57
 13/22 anonim ***** válasza:

Miért tüntetnek az államkincstári dolgozók hogy 2009 óta(!!!!) nem kaptak béremelést? Na miért tüntetnek hiszen mind diplomás ember? Miért nem húznak el máshova a tüntetés helyett és tűrik el hogy 10 éve kanyit se emeltek nekik?

Na miért nem???

Na a választ nem írom le találjuk ki!!

2018. máj. 20. 14:59
 14/22 anonim ***** válasza:

Már megint a habzószájú munkaügyis troll. :D

Gyárakba, eladónak vagy call centerekbe bárkit felvesznek, olyan munkaerőhiány van és 150-et simán meg lehet keresni. Ha valaki jól dolgozik, nem kizárt, hogy előrelépési lehetősége is lesz.

2018. máj. 20. 16:32
 15/22 anonim ***** válasza:

"Gyárakba, eladónak vagy call centerekbe bárkit felvesznek"

Nem igaz nem igaz és nem igaz.

Vannak a f***szbúkon olyan csoportok akik épp olyan helyekre jelentkeztek ahova állítólag mindenkit felvesznek és lám őket (százával) mégse veszik fel.

2018. máj. 20. 18:48
 16/22 anonim ***** válasza:

"Gyárakba, eladónak vagy call centerekbe "

Meg aztán menjen a halál gyárba műszakozni se éjjelem se nappalom se hétvégém, meg call centerbe... hát inkább elmegyek szart lapátolni mint call centerbe.

Annál alávalóbb undorítóbb meló a földön nem létezik.

Mindennek az alja.

2018. máj. 20. 18:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Mielőtt megkérdeznéd csináltam?? igen, csináltam.

Soha többet semmi pénzért. Nem 150-ért, 10x 150-ért se. Semennyiért. Undorító mocsok egy meló.

2018. máj. 20. 18:50
 18/22 anonim ***** válasza:

"van és 150-et simán meg lehet keresni. "

Btto 150-et esetleg.

2018. máj. 20. 18:51
 19/22 anonim ***** válasza:
Akkor tologasd az aktákat kemény 120 ezer Ft-ért, véletlenül se menj olyan helyre, ahol esetleg dolgozni is kell, de cserébe többet is fizetnek.
2018. máj. 20. 21:39
 20/22 anonim ***** válasza:

", ahol esetleg dolgozni is kell, de cserébe többet is fizetnek."

Én olyan helyet egyet se találtam ahol dolgozni is kell + többet fizetnek, olyat ellenben egy rahedlit ahol dolgozni is kell + még ennyit se fizetnek mint itt.

oda meg nem megyek, minek is mennék. Többet is kell csinálni és még ennyiért se?

Hülye lennék.

2018. máj. 21. 10:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!