Diploma nélkül milyen munkával lehet 150 ezret keresni?
Diploma nélkül 150?
Én 20 éve a pályán vagyok 2 szakirányú diplomával kapom az ágazati bért nettó 120at viszek haza.
2 diploma + kieg egyetemi képzés és minderre nettó 120.
Máshova se mehetek, mert ágazati bér van, máshol is ennyit keresnék.
Végzettség nélkül dolgozó szakácsomnak (egyébként ügyes) 275-öt fizetek 2 nap munka- 2 nap szabad ritmusban.
A pincérek borravalóval 200-250 környékén visznek haza (150 nettó).
A recepciósom (írni-olvasni szépen tudó, kedves, szorgalmas, illedelmes lány, de nem szakmabeli) 180-at keres, heti 8-16-ig dolgozik, plusz a jatt az övé, ha kap a vendégektől (egyre kevésbé divat...).
"#4, az a te bajod, gyári betanított munkás többet visz haza, ki kéne mizdulj az ágazatodból"
És ugyan hova.... 45 felett vagyok korban? Hova kellek? A sóhivatalba?
@09:18
Sok helyre mehetnél, csak neked degradáló hogy dolgoznod kéne a két diplomáddal nem egy asztal mögött vetned a segged 120 ezer Ft-ért.
Akkor maradj ott a 120 nettóddal, ahol vagy...
Nyilván van mögötted jól kereső családtag, aki mellett nincsenek anyagi gondjaid és megszokásból/kényelemből/ stb... maradsz, ahol vagy.
Csak hát olyan jó dolog itt sírni.
"nem egy asztal mögött vetned a segged 120 ezer Ft-ért."
Szociális dolgozóként marhára nem az asztal mögött vagyok ám, te azt se tudod sztem mit takar ez a munkakör.
Ez nem irodai meló, max akkor ülök asztal mögött ha a hetijelentést írom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!