Közgazdász végzettséggel csak ilyen bullshit munkák végezhetők?
Figyelt kérdés
Mindig is érdekelt a gazdaságtudomány, ehhez volt érzékem. Tanulókoromban úgy képzeltem, hogy a tanulmányok után olyan álláslehetőségeim lesznek, ahol a logikámat kell használnom, a számtani képességeimet tudom kamatoztatni, és a kommunikációs készségemet is hasznosíthatom.
Erre meg az összes munkalehetőség, álláshirdetés, amivel eddig találkoztam egy vicc. Bullshit feladatok, papírtologatás, mindenféle nagynak hangzó szakkifejezésekkel ellátott semmilyen pozíciók, Excel-hegyek, adminisztrációs labirintus... szellemi sormunka, még csak nem is jó pénzért.
Ezért kár volt tanulni...
2018. máj. 17. 20:32
11/13 anonim válasza:
Bocs, de talán inkább "troll" az, aki nem megfelelő értelemben használ angol szavakat.
12/13 anonim válasza:
Na mi a pálya veled? Anno kb egy hónapban írtam ki egy hasonló kérdést ide, hogy "tényleg ilyen bullshit az összes közgazdász állás?" kb ez a két ilyen topic van a magyar neten ebben a témában ha jól láttam.
13/13 anonim válasza:
Hello, mi lett veled végül? kb az egész magyar neten két hasonló témájú kérdés van, a másikat én írtam, "Tényleg ennyire üres a "közgazdász" állások többsége?" Én kiszolmizálódtam, elvileg szeptembertől fogok kezdeni másik képzést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!