Közgazdász végzettséggel csak ilyen bullshit munkák végezhetők?
Mindig is érdekelt a gazdaságtudomány, ehhez volt érzékem. Tanulókoromban úgy képzeltem, hogy a tanulmányok után olyan álláslehetőségeim lesznek, ahol a logikámat kell használnom, a számtani képességeimet tudom kamatoztatni, és a kommunikációs készségemet is hasznosíthatom.
Erre meg az összes munkalehetőség, álláshirdetés, amivel eddig találkoztam egy vicc. Bullshit feladatok, papírtologatás, mindenféle nagynak hangzó szakkifejezésekkel ellátott semmilyen pozíciók, Excel-hegyek, adminisztrációs labirintus... szellemi sormunka, még csak nem is jó pénzért.
Ezért kár volt tanulni...
A válasz: nem.
Viszont sokkal több ilyen álláshirdetést fogsz látni, mivel az SSC-kben rengeteg ilyen betanított munka van.
Ráadásul ezekben a fluktuáció is nagy, így többször hirdetik őket.
Van némi homály a történetben: full pályakezdő vagy, esetleg volt már munkád?
Az állások nagy része ilyen, igen. El nem hiszed, mennyi emberek megfelel ez, vagy mert nem szeret kockáztatni, vagy mert belefásult.
De azért az is hozzátartozik hogy full pályakezdőként igenis végig kell járni ezeket a lépcsőket, és hidd el, lesz olyan része, ami újdonság lesz neked is, és amiből tanulsz.
Mellesleg meg, a legtöbb munkában, főleg egy SSCnél, a munka az amivé teszed. Ha javítani akarsz a folyamaton, örülni fognak neki, és te is fejlődsz ezáltal.
9-es, köszönjük a trolltársadalomnak, hogy ezt a kérdést sem hagyták érintetlenül.
Veregesd magad szépen vállon, hogy kitrollkodtad magadat. Nézz fel az égre, és mosolyogj vidáman, hogy szánalmas életedbe ismét sikerült némi színt vinned 10 másodpercig. Gondolom a farkad is felállt, amíg leírhattad ezt a hozzászólást.
Gratulálok kisfiam, immár nem éltél hiába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!