Belemennétek abba hogy 3 hónapig nulla fizetés aztán 3 hónap múlva egyben?
belemennétek abban hogy a főnökötök azt mondja súlyos anyagi gondok vannak ezért két opció van.
Csőd lakat és mindenki mehet amerre lát pénz az semmi.
A másik: dolgozzatok 3 hónapig fizetés nélkül ezalatt a cég lélegzethez jutt összekapja magát és akkor 3 hónap múlva egyben adja a fizetést.
Mit mondanátok erre?
A gond az hogy a terv akár még reális is lehet na de ezt írásba adni nem akarja. És ha belemegyke és 3 hónap múlva semmit se kapok akkor mi van?
Ezt közjegyző előtt adja írásba és akkor esetleg van miről beszélni.
De erre nem hajlandó csak szóban ígérget.
Gyanús.
Vélemények?
Miért amit leírtam az de facto (nem de iure) nem úgy van? Hát ha én felmondok egy cégnél amely nem tud fizetni akkor azzal hogy felmondtam megoldottam a dolgot talán? Miből fog fizetni még ha fel is mondtam? Hát ha nincs miből akkor se lesz miből ha beadok egy papírt.
Tán nem így van?
Dolgoztam egy cégnél,ahol folyton késett a fizetés.Egyszer másfél hónap után kaptam meg a pénzem egyben.Amikor a kezemben volt a fizu másnap beadtam azonnali hatállyal a felmondásom.Azóta a cég csődbe ment.
Ha rám hallgatsz nem mész bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!