Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez kiderülne a...

Szerintetek ez kiderülne a PÁV vizsgálaton, ha eltitkolnám?

Figyelt kérdés
Nekem a nagy vágyam ,hogy egyszer buszvezető lehessek. De van egy betegségem,ami szerintem kizáró ok lenne. De kollégák azt nyilatkozták,hogy 9személyes buszt vezethetnék így is. Nos ,ha eltitkolnám kiderülne valami módon?
2018. ápr. 27. 19:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
29%

"Mikor én bizok magamba és nem okoznék balesetet"

Hmmm. Az a biztonsági őr (pedig az nem mnások életéért felel) is bízott magába, aki eltitkolta az epilepsziáját, aztán másfél órán keresztül feküdt eszméletlenül egy rohamban - mindezt munkaidőben. szóval Te hiába bízol magadban - ha olyan a betegség, akkor semmire nem mész a magadban bízással.

2018. ápr. 28. 11:18
 12/12 anonim ***** válasza:
38%

Igen, az az epilepsziás pasek, aki 4 éve elgázolt egy buszmegállónyi embert az Örsön is biztosan bízott magában.

Meg az ismerősöm, aki majdnem megölt egy motorost, mert véletlen kihagyott egy szem gyógyszert.

2018. ápr. 28. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!