Szerintetek mi legyek, ha szeretem a matekot és a kémiát is (de a matekot jobban)?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, hogy szerintetek mi legyek? Egyébként szívesen dolgoznék emberekkel is akár, de ha számítógéppel kellene, az sem lenne gond (csak ne egész nap gép előtt kelljen ülni...)2010. jún. 13. 14:16
2/6 anonim válasza:
Nézd mondjuk egy vegyészmérnöknek is szüksége van matekra A matektól, ha természettudományos pályán maradsz sose fogsz megszabadulni. Szerintem nálad kb az lehet a kérdés h matematikus legyél vagy valami más:)
Hidd el nincs jó döntés ezen a téren. (mármint amiről most meg lehet mondani h jó döntés)
3/6 anonim válasza:
Mintha én írtam volna ki a kérdést!:)
Én szerintem az anyagmérnökire fogom beadni.
Nézz utána ennek a szakmának!
4/6 anonim válasza:
Nézzd azt, hogy mivé akarsz válni, és válasszd az odavezető utat.
5/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. ha esetleg vkinek még van ötlete, írjon nyugodtan. jó lenne:)
2010. jún. 18. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!