HR-es vagy pénzügyes keres jobban?
Figyelt kérdés
Most fogok végezni az egyetemen gazdálodási és menedzsment szakon. Akinek már volt tapasztalata legalább az egyik munkával kapcsolatban örülnék, ha megosztaná a tapasztalatait. :) Tanácstalan vagyok, nem tudom eldönteni, hogy melyik pozíciót válasszam.2018. ápr. 25. 13:07
1/3 anonim válasza:
Függ attól, hogy kit értünk "pénzügyes" alatt. Ha azt a személyt, aki nem csak az előre bemagolt képleteket vágja és nem riad meg attól sem, ha matekosabb témákat feszegetünk, akkor egyértelműen a pénzügyes keres jobban. :)
A sima, asztalánál excel táblákat szerkesztgető "pénzügyes", aki igazából csak adatokat rendez és különböző már meglévő adatokból állít elő új eredményt, egy képlet segítségével, az már nem keres annyira jól.
2/3 A kérdező kommentje:
Pénüzgyes alatt itt az irodai munkát értem. Adminisztráció, bérszámfejtés, könyvelés stb
2018. ápr. 25. 14:31
3/3 anonim válasza:
Az nem pénzügyi munka. Az adminisztratív munka. Annál jobban fizet a HR. Pénzügyi munkának az tekinthető ha például elmész egy multihoz kontrollingra, egy bankba riskesnek vagy a big4-hoz tanácsadónak. Ezek sokkal, de sokkal jobban fizetnek mint a HR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!