Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Felszolgáló állás. Mit mondjak...

Felszolgáló állás. Mit mondjak az interjún mennyi fizetésre gondoltam?

Figyelt kérdés
Ha megkérdeznik mennyire gondoltam, mennyit mondjak ?
2010. jún. 13. 11:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
120 gondolom bruttó akkor. mert nettóban igen soknak tünik.
2010. jún. 13. 11:56
 12/22 anonim ***** válasza:

nettora gondoltam:D

amúgy ha minimálbérre is jelentenek be,a borravló rengeteget lendít a dolgon...akár 10-20.000is lehet naponta..nagyon jó esetben:O

2010. jún. 13. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
gyakorlatod van?
2010. jún. 13. 11:59
 14/22 anonim ***** válasza:
74%

Azt nagyjából tudod, hogy mekkora a reális nettó kereset ezen a területen? Na, azt bruttósítsd és adj hozzá 10%-kot, és ennek megfelelően hangsúlyozd, hogy te bruttó X összeget kérsz. Így nem lesz irreális és tudnak belőle alkudni (valószínű fognak is bőven).

Ez hagyományos piaci alku, a vásárló (ebben az esetben a leendő főnököd) egóját erősíti ebben a tranzakcióban. Te ne szontyolodj el, de ne is fogadd el minden feltétel nélkül. Objektívan és tárgyilagosan kikötöd, hogy rendben, de (ha és amennyiben próbaidőt akar, amit előtte kiderítesz) a próbaidő lejártával szükséged van az eredeti összegre, aminek megadására tegyen ígéretet.

Persze az ilyen egyezségeket nem árt lepapírozni, erre tehetsz apró utalást, de semmiképp se szorgalmazd. Ha nem kapod meg, próbaidő végén még mindig távozhatsz, a 3 havi béred se így, se úgy nem lesz több.

Ragaszkodj a bérrel kapcsolatos elképzelésedhez. Sajnos mostanság a munkaerő olcsó, mivel sokan vannak, és egymást licitálják le akár br. ötezer forintokkal. Minél kevesebbért elmegy az ember, annál kisebb lesz az értéke. Sajnos, és elnézést a megfogalmazásért.

2010. jún. 13. 12:00
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok, akkor eléggé egy árban mozog országszerte...

Ismerősöm Keszthelyen, forgalmas helyen kapott 110 nettót, és talán a jattból kaptak százalékot.

2010. jún. 13. 12:00
 16/22 A kérdező kommentje:
nem, nincs gyakorlatom... és nem is ez a szakmám. marketinges vagyok. soknak tűnik az a 100-120 ezer nettó nekem, de ha ennyien mondjátok, akkor biztos igazatok van :)
2010. jún. 13. 12:03
 17/22 anonim ***** válasza:
figyi ha mondjuk így gyakorlat nélkül netto 90.000et ajánlanak pl.akkor is főleg a nyári időszakban a jatt elég magas..simán összejön a 130.000-150.000is:D
2010. jún. 13. 12:05
 18/22 anonim ***** válasza:
100.000nettónál semmiképp ne mondj kevesebbet...
2010. jún. 13. 12:08
 19/22 anonim ***** válasza:

hát azért Miskolc mégiscsak megyeszékhely..a

vendéglátózás meg egy kemény iparág..nem heti 5 napos,8 órás elfoglaltság..

a 100.000 sztem is minimum.

ez az alap kevés amúgy sztem..De mivel nincs szakirányú végzettséged+gyakorlatod,ezért végülis reális...

szóval minimum 100.000

2010. jún. 13. 12:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Gyakorlat nélkül mondd azt, hogy elég rugalmas vagy ezen a téren, 100 ezer körüli fizetésre gondoltál. Ne felejtsd ki a "rugalmas" jelzőt (mondjuk neked, mint marketingesnek, kétlem, hogy el kellene magyarázni, hogy miért fontos..)
2010. jún. 13. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!