Biomernokkent nem laboros allas?
Sziasztok! Azert fordulok hozzatok, hogy hatha van valaki, aki mar elottem atesett ezen a karrieri valsagon.
Biomernok bsct vegeztem, erdekel is a tema (biotechnológiatol genmodositason at, gyogyszerkutatasig minden), DE! nem vagyok kepes laborban dolgozni, egyszeruen nem illik hozzam. Nagyon emberkozpontu vagyok, nekem az a megfelelo, ha kommunikalnom kell.
Eddig ket olyan munkakort talaltam, ami idealis lehetne nekem, mert otvozi a biomernokit es a kommunikaciot, egyik az orvoslatogato, masik a CRA. Az orvoslatogatassal az a problemam, hogy most csinalom a jogsimat, valamint egy darabig szeretnem, de par ev utan szerintem kiegnek belole. A CRA nagyon tetszik, de mindenhova min. 2 eves on site talasztalatot kernek.
Milyen lehetosegeim adottak meg?
Nagyon szepen koszonom a segitseget!
Udv, egy friss diplomas, aki a karriervalsaga ellenere is probal itthon maradni, hiaba beszel kozel anyanyelvi szinten angolul.
Koszonom a valaszaitokat! Kedves elso valaszolo, tehat olyasmiket erdemes nezegetnem, ahol a munkakor muszaki iranyultsagu, es erdekel maga az elvegzendo feladat?
Kedves kettes valaszolo, miert gondolod jobbnak a latogatot a CRA-nal? Valamint igen, nekem is ez a problemam, hogy altalaban nem epp a kommunikaciora van szukseg ebben a szakiranyban. Talan jobban megerne elvegeznem egy menedzsmentet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!