Csak szerintem keresek keveset?
Sziasztok Minőségellenőrként melózok Szolnokon havi 150 nettó fixért ez csak szerintem kevés? Pályakezdő vagyok és körülnézve ismerőseim között szarul keresek.
Egy ismerősöm a decathlonban dolgozik és a bicókat rakja sorba ezért kap 130 nettót egy érettségivel.
+20000ftért én felelősséget vállalok havi kb 40 millió forintnyi cuccért van szakmám és érettségim (gépgyártás technologus vagyok).
Vagy csak én látom rosszul a világot?
"Csak furcsa h egy hegesztő többet visz haza + cafeteria + prémium és az órabére is több."
Nekem meg az a furcsa, hogy te érettségivel többet keresel, mint én diplomával. A hegesztő különben egy nagyon keresett szakma, nem meglepő, hogy jól megfizetik.
Diplomával voltam olyan minőségellenőr, aki a fő termékprofiltól eltérő termékek fejlesztésében kutatás-fejlesztési feladatokat, és ehhez a termékkörhöz kapcsolódó reklamációkezelési feladatokat is ellát.
Így kaptam, k+f bónuszokkal együtt 120-150 nettot(egyszer volt, hogy kaptam 190et), plusz 25.000 bérlettámogatást, 7000 cafeteriat.
Én szintén minőségellenőrként dolgozom.
3 műszak, 3 túlórával, cafetériával nettó 250e ft a havi fizetésem.
Kérdező, a minőségellenőr pedig nem "középvezető" ugyan úgy, ahogy én is, te is egy betanított munkás vagy!
Vagy akkor nagyon eltérő a középvezetőkről kialakított képünk, mert nálunk a középvezetők azok a gyártósori vezetőtől kezdődik (nem, nem a műszakvezető)
De igen, keveset keresel.
Veszprém megye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!