13 évesen hol találok munkát? Teljesen mindegy milyet, penzre lenne szuksegem, gyujtok.
Figyelt kérdés
Tudom, h nem legális, de van esély rá, hogy irok egy munkaszolgáltatónak, aki diákmunkát hirdet, hogy jo munkaero vagyok, es nem lusta, es szivesen dolgoznek neki, ha van ra mod, persze a megfogalmazasban kernek segitseget szuleimtol, es adna nekem munkat? Vagy esetleg ismersz valakit aki adna nekem munkat, megegyszer, barmilyen jellegu munkat? Somogy megye, balatonhoz kozel kene. Elore is koszonok mindenfele segitseget! (Meg a szuleimnek nem szoltam rola, de benne lennenek, mar tavaly volt rola szo.)2018. ápr. 12. 20:09
11/13 anonim válasza:
ha tisztában van a törvénnyel, mint ahogy te is (cö-cö), akkor mindketten tudjátok, hogy ennyi idősen LEGÁLISAN nem dolgozhat. És pont. De ha bármilyen munka jó én tudok olaszban kuplerájban, az is érdekel?
12/13 anonim válasza:
LOL. Nem dolgozhattok legálisan, ez törvénytelen és pont. De persze ismerek kuplerájokat... Ez, barátom, színtiszta logika :D
13/13 anonim válasza:
Esélytelen. 16 éves vagyok, szabadidőmben a családi vállalkozás irodájában dolgozok, néha kérek pénzt, néha nem.
Nyáron szoktam dolgozni üzletekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!