Mérnökként inkább Ausztriába vagy Németországba, esetleg skandináv országokba érdemes kiköltözni?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 8. 23:48
1/14 anonim válasza:
változó átlagban mindenhol jók a kilátások, annyi talán hogy svédországban egy bányamérnök keresi a legtobbet
3/14 anonim válasza:
Skandináv. Csak Svedországot keruld el. De Norvegia es Dánia nagyon is elhető.
4/14 anonim válasza:
Szeritnem svédekhez vagy franciákhoz menj
5/14 A kérdező kommentje:
Azt hallottam a franciák elég ellenségesek a külföldiekkel.
Svédországot miért kerüljem?
Eddig Ausztria a legszimpatikusabb.
2018. ápr. 8. 23:52
6/14 anonim válasza:
Szerintem téged mindenhol utálni fognak, nagyon hisztisnek tűnsz. Amúgy Ausztriában szélsőjobb van kormányon, ott az nem zavar?
7/14 anonim válasza:
Ezek közül bármelyik jobb Orbánisztánnál, úgyhogy csomagolj.
8/14 A kérdező kommentje:
Szerintem te semmit se tudsz rólam. Ha nem vagy képes normális választ adni, akkor inkább ne válaszolj. És nem zavar.
2018. ápr. 8. 23:54
9/14 anonim válasza:
Én inkább maradok itthon, mint hogy Ausztriába vagy Németországba menjek - inkább nézek böszme fideszesket, mint arrogáns németeket. Svédország meg hideg.
10/14 anonim válasza:
A jó szakaember vagy, akkor itthon is el tudsz helyezkedni a szakmádban, nem kell elköltöznöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!