Holland nyelvet érdemes? Vagy egy skandináv nyelv?
Figyelt kérdés
Beszélek angolul és németül is. Elkezdtem online hollandul tanulni, és nem tűnik a legkönnyebb nyelvnek de tetszik. És tetszik még a svéd és a norveg is. Melyik a könnyebb, hasznosabb és könnyebbek-e mint a holland?
Köszönök szépen mindent!
2015. aug. 5. 22:34
1/3 anonim válasza:
Ha tudsz angolul meg németül, akkor a holland nem lehet nehéz.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ezek közül csak akkor lehetne választani értelmesen,ha vannak céljaid az egyik nyelvvel. Ugyanis nem hiszem,hogy az egyik hasznosabb lenne,mint a másik,ha semmit terved sincs velük. Angol,német azért jó,mert ha találkozol egy holland/svéd/norvég emberrel,akkor már tudtok beszélni,mert a kettő nyelv közül egyiket biztos beszéli.Cikkek általában német,vagy angol nyelven vannak. Tehát ha nincs olyan vágyad,hogy valamelyik országba kiköltözz,vagy valamelyikből tolmács legyél,akkor szerintem teljesen mindegy melyiket tanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!