Tudnátok mondani nekem még Stieg Larsson és Jo Nesbo íróhoz hasonló skandináv írókat akiknek jelent meg könyv itton és érdemes elolvasni?
Figyelt kérdés
2015. jún. 6. 13:08
1/10 anonim válasza:
Szia!
Kicsit off leszek, mert nem olvastam Larsson és Nesbo könyveit, de épp most benne vagyok egy svéd író regényében, és nagyon tetszik.
Stefan Spjut: Skallo.
A molyon többféle kritikát kapott - néhányan kicsit lassúnak találják -, de nekem bejön. És szerintem izgalmas is. Nézz bele, hátha szimpatikus neked is.
2/10 A kérdező kommentje:
A lényeg, hogy skandináv és krimi legyen :) Ezért írtam Larsson-t és Nesbo-t példának.
2015. jún. 7. 09:12
3/10 A kérdező kommentje:
Amúgy köszi, ment a zöld kéz :)
2015. jún. 7. 09:17
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi^^ És melyik szerinted az itthon megjelent könyvei közül a legjobb?
2015. jún. 8. 09:16
6/10 anonim válasza:
Nem rég kezdtem csak el skandináv krimiket olvasni, eddig csak kettőt olvastam, de nagyon megfogtak. Jo Nesbo-tól a Boszorkányszög volt meg, Karin Alvtegen-től pedig az Árnyakat. Fantasztikus volt, mindenképp ajánlom. Tömören az emberek közti kommunikáció hiányáról; az ösztönről, hogy még azért a kicsiért is képesek bármit megtenni, hogy megtartsák, ami kijutott nekik. Szinte egy jelentéktelennek tünő ember halálával az egész néma csend felborulhat.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Nesbo könyveit most fogyasztom :)
2015. jún. 9. 12:52
8/10 anonim válasza:
Erik Axl Sund. Most olvastam a bomlást. Ez is trilógia. Jo Nesbo-tól az összeset olvastam, nagyon tetszett. Larsontól is. Karin Alvtegentől a Kitaszított. Az is érdekes volt.
10/10 sellolany válasza:
Hjorth & Rosenfeldt szerintem messze a legjobb.
A Millennium trilógia viszont nagyon gagyira sikerült, mégis világhírű. Tetovált lány, így ismertebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!