Szerintetek ez milyen fizetés egy ilyen munkáért?
három műszakos munka. termelés. Maga a munka igazából egy külön szakma, csak mivel a régión belül kb semelyik iskolában nem oktatják, ezért betanított munkásokkal próbálják pótolni a hiányt. Értsd ott próbálnak munka közben bele tanítani a dologba, és nem egy olyan munkakör, amibe bármilyen 8 általánosos félanalfabétát berángatnak az utcáról és meg tudja majd csinálni.
Mindezért kínálnak 120ezer nettó fizetést.
Nagyon több tudás kellene hozzá, adnának érte többet is.
Az a jó ebben a rendszerben, hogy minden magát árazza be.
Ha megteremt annyi értéket a munkakör, és nincs rá ember, akkor majd kínálnak többet.
Ha te meg akkora profi vagy, akkor elmész máshova többért.
Egyébként meg te gondolod csak magad ilyen különlegesnek, aztán belátod hogy ennyit érsz a piacon.
"Nagyon több tudás kellene hozzá, adnának érte többet is."
Persze gondolod te.
A jelenlegi helyemen számításba vehetően többet keresek ennél, és kb fele annyit nem kell agyalni a munkán amit csinálok.
A dolog csattanója tényleg az, hogy mikor bazsika a kamu kérdéseit kiírja, és lebuktatják, akkor egyből azon hőbörög hogy itt már mindenki ő ha szar munkakörülményekkel kapcsolatos kérdést írnak ki. Aztán persze a valóságban tényleg 99%-ban ő az. De rohadjatok még én tényleg egy tök másik kérdező vagyok. Már bánom hogy kiírtam.
Mind egy, úgy néz ki én lettem az új "munkaügyis troll".
(és nincs 50 akárhány sikertelen állásinterjúm ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!