Szerintetek mennyi lenne a reális fizetés ezért a munkáért? Részletek lent.
Felvettek egy állásra, az interjún azt beszéltük meg, hogy személyi titkár leszek német nyelven. Azaz a főnök dolgait kell intéznem és fordítani magyarról németre és fordítva. Nincs tolmács képesítésem, de nagyon jól beszélek németül szóval elvállaltam. Ehhez képest németről ÉS angolról tolmácsolok tárgyalásokat, megbeszéléseket, jogi, közigazgatási, villamostechnikai, könyvelési, építészeti stb. szakszövegeket tomácsolok szóban és fordítok írásban (amivel nincs baj, mert 90%-ban ismerem a szükséges szakszavakat), irodai munkát végzek, kivitelezőkkel kapcsolatot tartok (céges telót nem kaptam). Amikor felvetettem, hogy ezért a munkáért talán több is járhatna és nem ezt mondták az interjún, akkor annyi volt, hogy "ez van".
Érdekelne, hogy ezért mennyi a reális bér, mert nem akarom, hogy túlzottan kihasználjanak.
Köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!