Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Diák vagyok, ha felvesznek...

Diák vagyok, ha felvesznek teljes munkaidőbe gond lehet?

Figyelt kérdés
SZoval remélem felvesznek dolgozni, nappali tagozatos egyetemista vagyok. én csak nyárra szeretnék, de a meloban ezt nem tudják. ugy gondoltam nyárra felvesznek, mikor suli lesz meg leszámolok. Munkában meg azt mondom hogy halasztani fogok vagy levelező tagozatra megyek átt. Lehet ebből valami gondom?
2010. jún. 11. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
77%
Igen,lehet gondod belőle.mert ha valaki teljes unkaidőben dolgozik akkor más adót fizet,és nem jár neki a családi pótlék,árvasági,gyerektartás.Ha ezek közül bármelyiket kapod le kell mondanod róla..Ha nem mondod le úgyis kiderül amikor az évi adóbevallást kell elküldened..
2010. jún. 11. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
az adó ugyanannyi ;) és a járulékok is ;)...semmi bajod nem lehet belőle, hacsak gyerektartás, családi vagy árvasági nem jár neked/utánad..akkor azokat buktad...nem mellesleg a diákmunka ugyanúgy teljes munkaidős meló --8 óra, csak határozatlan helyett határozott a munkaviszony
2010. jún. 11. 19:16
 3/3 anonim válasza:
nappali tagozatosként bejelentett 8 órás közalkalmazotti állásom volt, tudták...nem volt gond belőle...vagyis csak annyi, hogy a sulit nem tudtam csinálni
2010. jún. 13. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!