Dolgozik vagy dolgozott valaki moziba mint diak?
Pár hete jelentkeztem, behívtak interjúra is, de aztán megkaptam egy másik állást, így nem mentem be. Csak azt tudom, amit a telefonba árultak el jelentkezéskor.
A győri Cinema Citybe jelentkeztem, azt hiszem a melódiák által, de nem tudom pontosan, de könnyen kiderül ha rákeresel majd. A hirdetés szerint jegyárusítót, büfést és jegyellenőrt kerestek, de a telefonba elárulták, hogy inkább csak büfébe. Feltétel volt, hogy hétvégén (csütörtök, péntek, szombat, vasárnap) legalább 2 napot kell vállalnod +1 hétköznapot (hétfő, kedd, szerda). Ha jól emlékszem 6-6 órákat kellett vállalni legalább. Te döntötted el, hogy melyik műszakban mész, viszont heti egyszer vállalni kell az estit, tehát, hogy záráskor ott maradsz, ez azt jelenti, hogy hajnali 1 körül végzel ebben az esetben. Ennél többet is vállalhatsz, de egyetem mellett azért ez is elég szerintem. Fizetés sehol sem jó, ahol diákként vagy bejelentve szerintem. És én jegypénztárba szerettem volna menni, a büfében mikor óriási a tömeg, akkor az nem lehet egy álom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!