Amikor te munkába állsz, pontosabban intézed előtt a munkába állásodat, üzemorvos, munkaügy és végeztél mindennel, akkor semmilyen papír nem szokott a kezedben lenni, hogy ott fogsz dolgozni azon a munkahelyen?
Figyelt kérdés
Csak mondják, hogy menjél ekkor és akkor ?2018. márc. 29. 22:23
1/6 A kérdező kommentje:
előttE *
2018. márc. 29. 22:24
2/6 anonim válasza:
Hat en kedden ajánlatot kaptam, csütörtökön elfogadtam, pénteken orvos, hétfőn kezdtem es alá írtam a papírokat, ezzel kezdtem a munkanapokon.
Tehát nem, effektíve semmi sem volt.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem valahogy furcsa az, hogy egész héten intézem a munkába állással kapcsolatos dolgokat, egyik nap ezt, a másik nap azt, a 3. nap meg azt. Elkérnek , elvesznek az embertől mindent ami hivatalos, készülnek rád, nekik is volt 1 hetük, hogy összehozzák a papírokat és elválunk azzal, hogy üres a táskám, semmi nincs nálam, se egy szerződés, se egy munkaidőkeret, fizetés, semmi, hogy átolvasgasd itthon.
2018. márc. 29. 22:38
4/6 anonim válasza:
Nekem a szerződést az első munkanapomon adták ide, bár a tartalmát (munkaidő, fizetés stb.) már előtte tudtam, megbeszéltük, amikor felvettek. Mondjuk nekem semmit nem kellett előre intézni, munkaügynél nem voltam regisztrálva, az üzemorvoshoz meg szintén az első munkanapon mentem be.
5/6 A kérdező kommentje:
Mi is megbeszéltünk mindent, de lepapírozva nincs. Engem ez egyfajta biztonságérzettel tölt ene el. Valahogy így azt érzem, mintha nem lenne biztos a dolog, olyan bizonytalanság érzésem van.
2018. márc. 29. 23:57
6/6 anonim válasza:
Én 1 hónapig jártam ide-oda, mindenféle előzetes dolog miatt. Aztán mikor kész lett minden, szóltak, hogy még kb. 2 hét mire kezdhetek. Semmi nem volt a kezemben, csak az üzemorvosi alkalmassági, a fejemben pedig az, amiben megállapodtunk.
Aztán felhívtak, hogy X. Y. napon itt és ott várnak az első munkanapomon. Aláírtuk a megállapodást, az volt benne, amiben megegyeztünk, azóta is itt dolgozom.
Én is furcsállottam (szokatlan), de nekik ezek szerint így megy a munkavállalás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!