Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Állami szolgálati jogviszony...

Állami szolgálati jogviszony Lemondás!?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy az állami szférában, állami tisztviselő, köztisztviselő, közalkalmazott vállalhatók-e állást?

Helyzetem: első munkahelyemként több mint 20 évig dolgoztam az állami szférában, középfokú végzettséggel. Most mire a fizim kicsit jobb lett volna , teljesen megalázottként lemondtam a jogviszonyomról. Azóta már dolgozom a versenyszférában, jelenleg próbaidősként , de sajnálatomra nem szeretem.

Szeretném tudni egy újabb állami szférában lévő állás pályázatát elnyerhetem -e. Köszönöm

#lemondás #állami szolgálati jogviszony
2018. márc. 25. 20:47
 1/1 anonim ***** válasza:
Miért ne nyerhetnél el egy újabb pályázatot? Vagy akár ugyanoda is visszakerülhetsz, amennyiben van üres álláshely. Pályázni kell, de tudnom kell, hogy ugyanolyan eséllyel indulhatsz, mint mindenki más.
2018. márc. 25. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!