Valaki ismer valami jól fizető online munkát? (Anya/20)
Németül tudok. Köszi.
Ja és az előző válaszolónak: nem a szülésről van szó hanem gondolj arra te mit szólnál ha így beszélnének anyáddal. Remélem fognak aztán megtudod miről beszélek. Nem is értem h gondoltad ezt. Ha értelmeset nem tudsz írni akkor görgess tovább!;)
Ezzel mondjuk eléggé mellé lőttél, mert én speciel beszélő viszonyban sem vagyok anyámmal. De a lényeg, hogy olyan dologért vársz tiszteletet amiért nem jár. Ahoz meg, hogy ne legyek paraszt valakivel még nem kell tisztelnem. Szóval minimum fogalom zavarban szenvedsz.
Olyan meg nincs, hogy semmihez nem értesz és otthonról csinálod a pénzt. Mivel egy mondatban lerendezted a kérdésed primitív módon, így sok válaszoló élből feltételezte, hogy nem értesz semmihez és ezért ajánlották az erotikus megoldást.
Amilyen a kérdés, olyan a válasz.
Keress pénzt egyszerűen kedvelésekkel, fotók és videók feltöltésével, hozzászólásokkal
>>> [link]
Na, mi van veled?
Gyerek oviban?
Meló?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!