Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki ismer valami jól...

Valaki ismer valami jól fizető online munkát? (Anya/20)

Figyelt kérdés

#internetes munka #otthon online
2018. márc. 25. 19:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%
Miért kéne azért tisztelni valakit mert szűlt? Kissé el vagy tévedve ezomami.
2018. márc. 26. 17:12
 12/20 anonim ***** válasza:
83%
Mihez értessz? Milyen idegen nyelv ismereteid vannak? Ezek függvényében tudom ajánlani a freelancer.com- ot. Itt viszonylag sokféle otthon végezhető munkat tudsz elvállalni ha megvan a tudásod hozzá pl.: (fordítás). Egyéb esetben sajnos nem tudok javasolni más jól fizető és ráadásul otthon végezhető munkát.
2018. márc. 26. 20:59
 13/20 A kérdező kommentje:

Németül tudok. Köszi.

Ja és az előző válaszolónak: nem a szülésről van szó hanem gondolj arra te mit szólnál ha így beszélnének anyáddal. Remélem fognak aztán megtudod miről beszélek. Nem is értem h gondoltad ezt. Ha értelmeset nem tudsz írni akkor görgess tovább!;)

2018. márc. 27. 19:35
 14/20 anonim ***** válasza:
18%

Ezzel mondjuk eléggé mellé lőttél, mert én speciel beszélő viszonyban sem vagyok anyámmal. De a lényeg, hogy olyan dologért vársz tiszteletet amiért nem jár. Ahoz meg, hogy ne legyek paraszt valakivel még nem kell tisztelnem. Szóval minimum fogalom zavarban szenvedsz.

Olyan meg nincs, hogy semmihez nem értesz és otthonról csinálod a pénzt. Mivel egy mondatban lerendezted a kérdésed primitív módon, így sok válaszoló élből feltételezte, hogy nem értesz semmihez és ezért ajánlották az erotikus megoldást.

Amilyen a kérdés, olyan a válasz.

2018. márc. 27. 21:49
 15/20 A kérdező kommentje:
Feltettem egy egyszerű kérdést. Kaptam 1 értelmes választ rá. Mar el is kezdtem a munkát...Nem csak erotikus online munka létezik. Van érettségim szakmák (ápoló), tudok németül. Baba mellett nem tudok ezzel mit kezdeni de ha nem értenék semmihez akkor sem árulnám magam köszi.
2018. márc. 28. 21:20
 16/20 A kérdező kommentje:
Ja és bocs h nem volt időm részletezni. A kérdést is azert itt tettem fel mert nincs sok időm böngészni. Új babakocsit szertnék és nem várom el a páromtól h mindent ő fizessen..Ha ennyire érdekelt b+
2018. márc. 28. 21:22
 17/20 anonim ***** válasza:
30%

Keress pénzt egyszerűen kedvelésekkel, fotók és videók feltöltésével, hozzászólásokkal

>>> [link]

2018. ápr. 30. 12:55
 18/20 anonim ***** válasza:
Én speciel elég jól keresek azzal, hogy egy webáruház termékeit menedzselem. És nem kell hozzá semmi szaktudás, csak felhasználói szintű számítógépes ismeretek és Excel.
2018. júl. 21. 22:50
 19/20 anonim ***** válasza:
44%
Van min. 600 ugyanilyen kérdés és mindegyiknél kiderül, hogy ha nem értesz semmihez, akkor nincs ilyen munka (max. erotikus jellegű). A német nyelvtudás önmagában még semmi.
2018. júl. 21. 23:28
 20/20 anonim ***** válasza:

Na, mi van veled?

Gyerek oviban?

Meló?

2021. dec. 7. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!