Az afmoney. Win nevű oldalal lehet pénzt keresni?
Figyelt kérdés
[link] ez a linkje az oldalnak. Már a bankkártyaadataimat megadtam csak nem tudom hogy ráfog e menni a pénz. Vagy tudtok más oldalt ami biztos fizet?
Én egy kamerát szeretnék vásárolni a videózáshoz. Olyan oldal nincs améken pénzt tudnak gyűjtenni az emberek?
2018. márc. 24. 20:50
1/5 anonim válasza:
Megadtad a bankkártyaadataidat? Majd azért ne csodálkozz nagyon, ha eltűnik a számládról a pénz. Nincs olyan oldal, hogy csak regisztrálsz meg kattintgatsz, és pénzt kapsz. Ellenben a bankkártyaadatokkal vissza lehet élni.
2/5 anonim válasza:
Ugye ez csak vicc? Hétfőn az legyen az első dolgod, hogy letiltatod a kártyád, mert igencsak nagy szarban leszel.
3/5 anonim válasza:
Megint egy okos, aki "kártyára kapja a pénzt" :D
Nemhogy semmi pénzt nem fogsz kapni, hanem örülhetsz ha nem szívják le az összes pénzed. Már most hívd föl a bankodat, és tiltasd le a kártyád.
Nulla tudással pedig nem fogsz online pénzt keresni, esetleg egy kis aprót, ha chaturbate-en mutogatod magad. El kell menni dolgozni.
4/5 anonim válasza:
Részvétem neked kérdező... te se álltál sorba, amikor az észt osztották :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!