Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elköltöznétek győr-moson-sopro...

Elköltöznétek győr-moson-sopron megyéből borsodba?

Figyelt kérdés
Most hezitálok egy csaj miatt, de nem tudom, hogy ott mennyire tudnák megélni. Miskolc közelében lennénk. Lenne is munka, de félek, hogy ha nem jön össze vagy rövidtávra sikerül akkor nagy baj keletkezne az után. A ts- hungáryához mennék lakatos ként. Most jelenleg óvaron dolgozom gépkezelőként átlagosan 230at keresek. De van mikor 260e is. Azért egyedülállóként jól ki lehet jönni.ti vállalnátok egy nőért?
2018. márc. 23. 23:44
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nekem is az volt a tervem... több mind egy éve lakom itt, de nem kapok kinti állást.
2018. márc. 29. 00:51
 12/18 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem alakítottál ki elég kapcsolatot. Ismerősök szoktak egymást kiszervezni. Ismerek embereket akik majdnem teljesen faék német nyelvel tolják kinnt.
2018. márc. 29. 17:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Én alap társalgási szimten beszélek. Egyedül probálkozom. Sok igéretet kaptam már.... nem adok már a szavakra
2018. márc. 29. 19:28
 14/18 anonim válasza:
51%

Nem, nem, nem és nem! - Oké, elég heves reakció, főleg, hogy nem is ismerlek, de kérlek ne csessz ki magaddal, főleg egy "szerelem" miatt ne. Nagyon rossz Miskolcon élni, alig van munkahely, a fizetések pedig viccnek is rosszak. Ha kikészít a főnök, nem tudsz váltani, mert nincs hová menni. Borsodi fizetésből nem tudsz elköltözni élhetőbb városba.

A másik meg az - bár nem ez volt a kérdés - erősnek sem neveznék egy olyan kapcsolatot, amiben csak az egyik félnek kell engednie, hátrahagyni mindent és belevágni a bizonytalanságba. Főleg így, hogy az egyik legrosszabb megyébe kellene költöznie.

2018. ápr. 2. 12:36
 15/18 anonim válasza:
Északnyugatról a mély északra? Ne viccelj. Úgy, hogy együtt sem vagytok? Ne csinálj hülyeséget.
2018. ápr. 4. 21:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Megrobálom rávenni, hogy ő jöjjön
2018. ápr. 4. 21:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe próbálnék helyesen írni. (Sose hátrány)
2018. ápr. 4. 21:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Adtól, hogy elgépeli az ember...?! Bravo, hogy észre tudjátok venni.
2018. ápr. 4. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!