Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Elköltöznétek győr-moson-sopro...

Elköltöznétek győr-moson-sopron megyéből borsodba?

Figyelt kérdés
Most hezitálok egy csaj miatt, de nem tudom, hogy ott mennyire tudnák megélni. Miskolc közelében lennénk. Lenne is munka, de félek, hogy ha nem jön össze vagy rövidtávra sikerül akkor nagy baj keletkezne az után. A ts- hungáryához mennék lakatos ként. Most jelenleg óvaron dolgozom gépkezelőként átlagosan 230at keresek. De van mikor 260e is. Azért egyedülállóként jól ki lehet jönni.ti vállalnátok egy nőért?
2018. márc. 23. 23:44
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Szia. Borsodból jöttem Komárom- Esztergom megyébe. Nem mennék vissza. Alig van munkahely, az sem fizet jól. De ami a legjobban visszatart, hogy itt ki merek menni sötédetés után az utcára, ott sokszor nappal sem..
2018. márc. 24. 01:35
 2/18 anonim ***** válasza:
36%

Borsod messze nem olyan rossz.

Családi házak jó áron vannak.

2018. márc. 24. 01:36
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Borsodban is van élet és óvár sem kánaán.
2018. márc. 24. 05:56
 4/18 anonim ***** válasza:

Mosonmagyaróvárról én is elköltöznék, ha tehetném, de inkább BP-re vagy külföldre. Mondom ezt született óváriként. Egyre tahóbb ez a város.

A lány nem akar költözni?

2018. márc. 24. 06:29
 5/18 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de dehogy mennék én oda.

Miért nem ő jön?

Neki is könnyebb lenne, neked is biztosabb.

Kivéve ha ő többet keres, mint te.

2018. márc. 24. 08:43
 6/18 anonim ***** válasza:

Hülye dolog a szerelem.

Nem mennék vissza! Keresnék másik nőt, ha nem akar jönni.

2018. márc. 24. 22:06
 7/18 A kérdező kommentje:
Ő nem szeretne. Van saját családi háza... kint dolgozott írországba. A ts hungary-al is 170-200e a bér. Így nem lenne gond. Meg vannak atképzések... így inlább csak azért aggódom, hogy ha azt elveszítem, akkor nehezen találnák mást.
2018. márc. 25. 18:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Meg fogjátok bánni, hogy nem a csaj költözött.
2018. márc. 28. 17:34
 9/18 A kérdező kommentje:
Még úgy semmi sincs köztünk. Akkor inkább azt tanácsoljátok, hogy hadjam...
2018. márc. 28. 18:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Kizárt... inkkább mennék ki Wienbe, vagy határ mellé otthoni lakhatással "Grenzgangerként".
2018. márc. 28. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!