Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek egy ilyen munkáért...

Szerintetek egy ilyen munkáért mennyit kérhetek? (adminisztráció Pesten)

Figyelt kérdés

Csak középfokú végzettséget kérnek, idegen nyelven sem kell tudni, nekem diplomám van + erős angolom. Viszont kiemelt alapbért, meg juttatási csomagot ígérnek.

Nettó 150-160 ezret cafeteria-val együtt kérhetek vagy felejtős?

[link]

2018. márc. 21. 12:40
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Kérhetsz nettó 150-et, mert az eléggé gyenge fizu. Nem fogják sokallani.

De nem éri meg, ha albérletben kell laknod, mert az 100 e ft+ rezsi + telefonszla + internet. Ez összesen 150 e ft.

Valamint ebből lakást venni sem lehet.

Érdemesebb csak olyan állásra jelentkezned, ahová követelmény a nyelvtudás.

2018. márc. 21. 12:59
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ma láttam, hogy polcfeltöltőt kerestek 150 ezerért. (A szárnyas fejvadászon)
2018. márc. 21. 13:01
 3/7 A kérdező kommentje:

Te egyébként mennyit kérnél ha szabad kérdeznem?

Az az igazság, hogy nem vagyok tisztában a budapesti fizetésekkel. Egy ilyen munkáért itt Szegeden csak a garantált bérminimumot adnák meg és kész. Azt tudom hogy BP-n átlagban egy 25%-kal magasabbak a fizuk, mint itt, ezért gondoltam 150-re...

Persze lakásbérlésben nem gondolkodok, csak szobát bérelnék 50+rezsiért.

2018. márc. 21. 13:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Én logisztikai területen dolgozom, de az én helyzetem más, mert már van gyakorlatom + németül beszélek a melóban. Kb 2x annyit keresek, mint amennyit Te kértél.

Egyik munkahelyemen a munkaügyis kolléganő nettó 200 ezret keresett.

Itt egy álláshiredés fizetéssel: [link]

2018. márc. 21. 13:31
 5/7 A kérdező kommentje:

persze, a logisztika az más, ez csak sima adminisztráció :)

Mindenesetre ez a munka, ilyen "ha minden kötél szakad" kategória, először olyan helyet keresek, ahová kell diploma és nyelvtudás. Akkor csak nem adnak kevesebbet nettó 180-200nál.

2018. márc. 21. 13:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha belegondolok, hogy költözető rakodóként is minimum 1200Ft/h adatik, akkor egy rendes munkahelyen sem tartanám irreálisnak nettóban ezt az órabért. És gondolj abba bele, hogy mennyire tartod magadat? Hiszen elbazsod vele a hét öt napjának a nappalait. Nem mindegy, hogy megbecsültnek érzed magad, vagy éhbérkullogónak.

Én bemondanék egy nettó 200-220-at és még így is nagyon szerény leszel.

2018. márc. 21. 14:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Polcfeltoltonek menjen az akinek 2 anyja van 😊azert nem ugyanaz nyelvtudassal diplomaval egy 150es admin melot elvallalni butasag sztem alul ertekeled magadat a nyelv sokat szamit magasabb szinvonalu melokat is palyazhatnal en 200 alatt nem vallalnek munkat diplomaval s perfekt nyelvtudassal.
2018. márc. 29. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!