Szerintetek egy ilyen munkáért mennyit kérhetek? (adminisztráció Pesten)
Csak középfokú végzettséget kérnek, idegen nyelven sem kell tudni, nekem diplomám van + erős angolom. Viszont kiemelt alapbért, meg juttatási csomagot ígérnek.
Nettó 150-160 ezret cafeteria-val együtt kérhetek vagy felejtős?
Kérhetsz nettó 150-et, mert az eléggé gyenge fizu. Nem fogják sokallani.
De nem éri meg, ha albérletben kell laknod, mert az 100 e ft+ rezsi + telefonszla + internet. Ez összesen 150 e ft.
Valamint ebből lakást venni sem lehet.
Érdemesebb csak olyan állásra jelentkezned, ahová követelmény a nyelvtudás.
Te egyébként mennyit kérnél ha szabad kérdeznem?
Az az igazság, hogy nem vagyok tisztában a budapesti fizetésekkel. Egy ilyen munkáért itt Szegeden csak a garantált bérminimumot adnák meg és kész. Azt tudom hogy BP-n átlagban egy 25%-kal magasabbak a fizuk, mint itt, ezért gondoltam 150-re...
Persze lakásbérlésben nem gondolkodok, csak szobát bérelnék 50+rezsiért.
Én logisztikai területen dolgozom, de az én helyzetem más, mert már van gyakorlatom + németül beszélek a melóban. Kb 2x annyit keresek, mint amennyit Te kértél.
Egyik munkahelyemen a munkaügyis kolléganő nettó 200 ezret keresett.
Itt egy álláshiredés fizetéssel: [link]
persze, a logisztika az más, ez csak sima adminisztráció :)
Mindenesetre ez a munka, ilyen "ha minden kötél szakad" kategória, először olyan helyet keresek, ahová kell diploma és nyelvtudás. Akkor csak nem adnak kevesebbet nettó 180-200nál.
Ha belegondolok, hogy költözető rakodóként is minimum 1200Ft/h adatik, akkor egy rendes munkahelyen sem tartanám irreálisnak nettóban ezt az órabért. És gondolj abba bele, hogy mennyire tartod magadat? Hiszen elbazsod vele a hét öt napjának a nappalait. Nem mindegy, hogy megbecsültnek érzed magad, vagy éhbérkullogónak.
Én bemondanék egy nettó 200-220-at és még így is nagyon szerény leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!