7 eves banki tapasztalattal mennyi lehet a brutto fizetesi igenyem egy uj munkahelyen? Bank, penzugyi terulet, esetleg adminisztracio.
Csak tudod, hogy mennyi a te fizetésed jelenleg, esetleg a munkatársakét is.
Interneten is vannak oldalak, ahol lehet találni fizetéseket.
Pénzügyi intézetnél én még nem találkoztam olyannal, hogy bérigényt kellett volna megadni. Egy időben jelentkeztem 1-2 helyre, és mindig megmondták, hogy mennyi az annyi. Pl. K&H-nál vidéken kezdőfizetésként bruttó 200+cafeteria+teljesítményfüggő bónuszt (ha úgy tetszik 13. havi fizetés) mondtak banki ügyintéző állásra. Az OTP-nél ugyanerre szintén vidéken kb. ugyanez volt. Takarékszövetkezetnél általában minimálbér, hacsak nem jó ismerősöd valamelyik leendő főnök.
Vagy szintén K&H, Bp-en, központban pénzügy/kontrolling területen kezdő fizetésnek bruttó 260+cafeteriát mondtak.
Szerintem minden bankban megvannak a sávok, amik között mozognak a fizetések különböző pozíciókban. Illetve nem hiszem, hogy pl. banki ügyintézőként sokat számítana néhány év tapasztalat, mert úgyis betanítanak és beletanulsz, de persze így már nem idegen a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!