Mennyire indulok hátránnyal, ha majd 26 évesen lépek ki a munkaerőpiacra 0 tapasztalattal a hátam mögött?
Figyelt kérdés
Addigra fogok lediplomázni.2017. jan. 8. 01:23
1/9 Donald J. Trump válasza:
Ha ez osztatlan képzéses diploma akkor szerintem nem feltétlen gond, mert az nyílván olyan tudást is ad, ami kelendő. Viszont ha csak alapképzés, akkor ez már elég nagy hátrány.
2/9 anonim válasza:
Nagyon nagy hatrany. Ha hianyszakmad van akkor nem, de ha telitett neked annyi.
3/9 anonim válasza:
Ellentétben az előző válaszolókkal, szerintem semmilyen hátránnyal nem indulsz.
4/9 anonim válasza:
már hogyne lenne hátrányban, ha azt se tudja eszik e vagy isszák, és még pár hónap szakmai gyakorlatot se tud felmutatni.
Tessék elmenni gyakorlatra, hogy ne 26 évesen sírd tele ezt a forumot, hogy sz@t se ér a diplomád!
5/9 anonim válasza:
ugyan így jártam és több céghez is felvettek volna, én választottam ki a nekem megfelelőt
27/f
6/9 anonim válasza:
#4: Nem mehet gyakornoknak mert nincs nappali tagozatos hallgatói jogviszonya. Kapmec.
7/9 anonim válasza:
Ha a világon semmi munkatapasztalatod nincs, az ´szerintem hátrány. Ha mellette azért hébe-hóba diákmunk´zgattála, bármit, az már javít a dolgon, , mert akkor a leendő munkaadót látja, hogy tudod, hogy mi az, hogy munkaidő, nem akkor kell valszeg megtanítani, hogy munkakezdésre be kell érni, dolgoztál már együtt máokkal, bírod a munkát/terhelést stb. Nálunk volt olyan pályakezdő, aki nem bírta megszokni és megérteni, hogy be kell érni reggel 8 és 8:30 között, mivel az egyetemen akkorra vette fel az óráit, amikorra úgy érezte, hogy neki kényelmes...
8/9 A kérdező kommentje:
Diákmunkázni járok, de az persze nem szakmai tapasztalat. A képzéssel együtt jár majd egy féléves gyakorlat, és az évek során is lesznek még gyakszik. De ennyi. 26 meg 26. Olyan soknak tűnik.
2017. jan. 8. 13:13
9/9 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseknél megszokott módon a szakmát nem írtad ki. Orvos leszel, bányamérnök vagy informatikus ?
Más más lehetőségek az iskola melletti szakmai gyakorlat megszerzésére.
Nálam dolgozik egy info-s srác egyetem mellett. Mire neki meg lesz a diplomája nyugodtan beírhatja a 3 év szakmai gyakorlatot nagyvállalati környezetben ami teljesen igaz is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!