Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Fizikai munkáért Bp-en nettó...

Fizikai munkáért Bp-en nettó 100 az jónak számít?

Figyelt kérdés

Fizikai munka, 5 perc alatt betanulható, csomagolás. Nem nehéz max monoton.

Főállás bejelentve nettó 100.

Ennyi. Zsebbe semmi.

Túlóra nincs soha így nem tudnak csalni vele.

Jó ajánlat?

2018. márc. 19. 14:46
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%

A semminél lényegesen jobb.

A minimálbér nettó 91 ezer ft, ennél 9 ezerrel jobb, tehát jónak azért nem igazán nevezhető.

A helyzet az, hogy nagyon nem mindegy, ki milyen életkörülmények között vállalja el: ha otthon élsz a szüleiddel és egyébként mindened megvan, akkor javaslom kezdésnek és onnan könnnyebb váltani.

Ha önállóan kellene élned sokadmagaddal bérelve lakást, akkor viszont nagyon-nagyon kevés.

2018. márc. 19. 14:52
 2/22 anonim ***** válasza:
60%

Csomagolásért igen, mindenképp.

Megyeszékhely, pont ma néztem, eladói munka (látástól mikulásig) 4.40-re kell ott lenni, munka hétfőtől vasárnapig, szombat, vasárnap 12 óra. Normális közlekedés nincs, a legelső busz már 4.00-kor indul arrafelé, utána óránként, hazafelé nem is tudnék közlekedni.

Mindez 129 nettóért.

2018. márc. 19. 14:56
 3/22 anonim ***** válasza:
60%

* éjfélre érnék haza délutánból xD

De! még fel sem vettek, de azért kombinálgatok, szerintem fel se vennének különben, mert 100-an állnak sorba, engem meg nem választanak, na mindegy. Örülj ennek a melónak, inkább az, mint ez a szopacs !

2018. márc. 19. 14:58
 4/22 anonim ***** válasza:
60%
** ja, hétvégén nem 12 óra van, elírtam, hanem egész napozni kell, sz'al tréfa ez az egész 129-ért, bizonyítvánnyal ! Más meg csomagol 8 osztállyal, 8 órában, H-P-ig, majdnem ennyiért ...
2018. márc. 19. 15:23
 5/22 A kérdező kommentje:

" 8 osztállyal,"

Azt te honnan tudod hogy 8 osztállyal.... és speciel érettségivel és három azaz HÁROM (semmire se jó) szakmával fogok csomagolni.

2018. márc. 19. 15:25
 6/22 A kérdező kommentje:
Ha felvesznek mert állítólag Pesten 200 alatt nem találni embert, na itt 100-ért sor áll.
2018. márc. 19. 15:26
 7/22 anonim ***** válasza:
Mert ez az általános. Itt ahol én lakom, évek, mi-több évtizedek óta nem lehet bejutni pl. a dohánygyárba dolgozni. Tele van fogyatékosokkal, meg befejezetlen iskolai végzettség nélkül diákokkal. Már ezelőtt 5 éve 90 ezerért csomagoltak.
2018. márc. 19. 16:06
 8/22 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Ha felvesznek mert állítólag Pesten 200 alatt nem találni embert,"

Na ez azért nem egészen így van - Pesten is sokan dolgoznak nettó 200 ezer ft alatt.

2018. márc. 19. 16:16
 9/22 A kérdező kommentje:

"Tele van fogyatékosokkal, meg befejezetlen iskolai végzettség nélkül diákokkal"

Naná mert ezek után céltámogatást vehet fel a cég az államtól.

Ezért és csak ezért foglalkoztatja épp őket.

2018. márc. 19. 16:19
 10/22 A kérdező kommentje:

"Na ez azért nem egészen így van - Pesten is sokan dolgoznak nettó 200 ezer ft alatt."

Azt én nagyon jól tudom de ez a szállóige Pesten. HOgy itt már árufeltöltőt se találni 200 alatt.

Ja aztán ismerősöm hiperben raktáros és még bttoban sincs meg a 200.

2018. márc. 19. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!