Fizikai munkáért Bp-en nettó 100 az jónak számít?
Fizikai munka, 5 perc alatt betanulható, csomagolás. Nem nehéz max monoton.
Főállás bejelentve nettó 100.
Ennyi. Zsebbe semmi.
Túlóra nincs soha így nem tudnak csalni vele.
Jó ajánlat?
A semminél lényegesen jobb.
A minimálbér nettó 91 ezer ft, ennél 9 ezerrel jobb, tehát jónak azért nem igazán nevezhető.
A helyzet az, hogy nagyon nem mindegy, ki milyen életkörülmények között vállalja el: ha otthon élsz a szüleiddel és egyébként mindened megvan, akkor javaslom kezdésnek és onnan könnnyebb váltani.
Ha önállóan kellene élned sokadmagaddal bérelve lakást, akkor viszont nagyon-nagyon kevés.
Csomagolásért igen, mindenképp.
Megyeszékhely, pont ma néztem, eladói munka (látástól mikulásig) 4.40-re kell ott lenni, munka hétfőtől vasárnapig, szombat, vasárnap 12 óra. Normális közlekedés nincs, a legelső busz már 4.00-kor indul arrafelé, utána óránként, hazafelé nem is tudnék közlekedni.
Mindez 129 nettóért.
* éjfélre érnék haza délutánból xD
De! még fel sem vettek, de azért kombinálgatok, szerintem fel se vennének különben, mert 100-an állnak sorba, engem meg nem választanak, na mindegy. Örülj ennek a melónak, inkább az, mint ez a szopacs !
" 8 osztállyal,"
Azt te honnan tudod hogy 8 osztállyal.... és speciel érettségivel és három azaz HÁROM (semmire se jó) szakmával fogok csomagolni.
"A kérdező kommentje:
Ha felvesznek mert állítólag Pesten 200 alatt nem találni embert,"
Na ez azért nem egészen így van - Pesten is sokan dolgoznak nettó 200 ezer ft alatt.
"Tele van fogyatékosokkal, meg befejezetlen iskolai végzettség nélkül diákokkal"
Naná mert ezek után céltámogatást vehet fel a cég az államtól.
Ezért és csak ezért foglalkoztatja épp őket.
"Na ez azért nem egészen így van - Pesten is sokan dolgoznak nettó 200 ezer ft alatt."
Azt én nagyon jól tudom de ez a szállóige Pesten. HOgy itt már árufeltöltőt se találni 200 alatt.
Ja aztán ismerősöm hiperben raktáros és még bttoban sincs meg a 200.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!