"Aki dolgozik az nem ér rá pénzt keresni" -szerinted igaz?
Figyelt kérdés
2018. márc. 13. 19:23
1/5 anonim válasza:
Helyesen kell értelmezni.
Ez azon emberekre vonatkozik, akik becsületesen, kétkezi munkából élnek de soha nem jutnak semmire.
Pl.: Nagy a család, apa anya dolgozik de mindkettő robot munkát végez (gyárban)
Mindketten halálra strapálják magukat, de soha nem keresnek pénzt, ami megmarad.
Röviden: Ha pénzt szeretnél, akkor az eszedet használd és ne ragadj le olyan pontoknál, amiknél alacsony annak a valószínűsége, hogy a jövőben többre viszed.
2/5 anonim válasza:
Nem, nem igaz, csak meg kell választani a végzettséget, szakmát. Egy csomó ismerősöm sokat dolgozik és jól keres.
3/5 anonim válasza:
A gazdag embereknek bevételeik vannak, nem havi fizetésük.
Erről eszembe jut egy jó videó:
4/5 anonim válasza:
Valami igazság van benne.. De a mai világban addig amíg olyanok töltenek be pozíciókat amihez nincs meg a tudásuk és tapasztalatuk hiába dolgozol te pénzt nem kapsz, csak egy kis összeget
5/5 anonim válasza:
Ez egy buta mondás szerintem. Vagyis inkább túlegyszerűsített. Aki kényelmes, nincs ambíciója, hogy használja az eszét, tudását, vagy rossz esetben olyan környezetből jön, hogy nincs lehetősége tudást szerezni, az ő esetükben így van. Elmennek egy gyárba dolgozni és pont. Aki használja az eszét, tudását, kapcsolatait és szorgalmas is mellé, annak nyert ügye van. Én heti 65- 70 órákat dolgozok, és nagyon jó keresetem is van mellé. Vannak szerencsések, akik ezt elérik munka nélkül is, ezt aláírom, nem sajnálom tőlük. Jó helyre születtek, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!