Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Munkaügyis tanfolyamra járok,...

Munkaügyis tanfolyamra járok, közben meg kiközvetítenek, nóoormális?

Figyelt kérdés
A munkaügyi központon keresztül járok egy tanfolyamra,ami jövő héten indul.Viszont most kaptam 1 levelet tőluk,hogy kiközvetítenek egy munkahelyre,és amennyiben nem vállalom el,akkor törölnek a nyilvántartásból,meg nem kapok ellátást meg az összes bibliai csapás a nyakamba zúdul.Kb.2 hete írtam alá 1 tonna papírt a munkaügyibe,hogy bejutottam tanfolyamra.jövő héten indul,3 hónapos.

2018. márc. 12. 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
90%

Rém egyszerű a válasz: holnap felhívod őket és elmondod nekik ugyanazt, mint amit itt nekünk leírtál.

És nem "Munkaügyis tanfolyamra járok", mert nem egy már folyamatban lévő dologról van szó, hanem egy jövő héten kezdődő, majdani dologról

Nyilván adminisztrációs hiba történt - ennyi.

2018. márc. 12. 16:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Az egészben csak az a bosszantó,hogy mindig is szerettem volna ezen a munkahelyen dolgozni,csak nehéz bejutni.Most meg sikerülne,de már nem mehetek!
2018. márc. 12. 17:05
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Biztos, hogy elindul az a tanfolyam?

Biztos részt vehetsz rajta?

Kérdezz rá!

2018. márc. 12. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
Hívd fel őket vagy menj be személyesen hogy kaptál egy ilyen hívást blablabla, de hogy előtte meg megbeszélted hogy tanfolyamra mész. Az nem lehet hogy nem intenzív tanfolyamról van szó és emellé szerintük menne a munka is?
2018. márc. 12. 17:19
 5/9 A kérdező kommentje:
Minden nap kell járni,hétfőtől-péntekig,6-tól 14 óráig tart.
2018. márc. 12. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekik az a fő feladatuk, hogy neked munkát találjanak. Amíg nem találnak, addig ajánlanak tanfolyamot, ami esetleg segíti a munkába állást. Mivel neked találtak egy munkalehetőséget, ami gondolom a végzettségednek megfelel, ezért ha ezt nem próbálod meg, akkor már a saját akaratodból leszel munkanélküli.
2018. márc. 12. 17:39
 7/9 anonim ***** válasza:
Mi a probléma? Dolgozni akartál, ráadásul pont ott, akkor mi a gond? Tanfolyamra ráérsz menni, majd ha megint nem lesz munkád.
2018. márc. 12. 17:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Egyesek nem értik...Azzal,hogy aláírtam a szerződést a Munkaügyivel,meg a képzést vezető iskolával vállalom,hogy minden nap bejárok az iskolába.Ellenkező esetben ki kell fizetnem egy csomó bírságot!
2018. márc. 12. 18:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Beszélj velük. Azért vannak.
2018. márc. 12. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!