Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Cafetéria! Valaki meg tudja...

Cafetéria! Valaki meg tudja mondani, hogy mennyi jár nekem?

Figyelt kérdés

Új munkahelyem van, mivel hónap végén kerültem oda, a szerződésem 2 hónap és egy hétre szól, vagyis 66 napra.

Az éves keretösszeg 225.000 Ft.

Valaki ki tudná nekem számolni, hogy ha meleg étkezési utalványt kérek, akkor erre az időszakra mennyi jár nekem?

2010. jún. 9. 19:54
 1/7 anonim ***** válasza:
jár egyáltalán? első 3 hónapra nem szokták adni és amúgy is csak a teljes hónapokra adják
2010. jún. 9. 20:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is így tudom, hogy az első 3 hónapban csak a minimális, törvényileg megállapítottan jár.

Pl, 2 éve én 3 hónapig csak 6000 hidegutlványt kaptam

2010. jún. 9. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Előzőnek: nincs olyan, hogy törvényileg megállapított. Nem kell semmilyen cafetériát adni - ha a munkáltató ad, az pozitív és jó, mert egyáltalán nem kötelező neki.
2010. jún. 10. 00:17
 4/7 anonim ***** válasza:
Igazad van, nincs törvény erre. Inkább úgy fogalmaznék, hog ahol adnak cafetériát, akkor ott a kezdőknek is ki szokták szúrni a szemét pár ezer forinttal.
2010. jún. 10. 05:47
 5/7 anonim ***** válasza:
2 éve még 6000 ft volt a max, amit hidegutalványból adhattak adómentesen. Ahol most adnak, ott az első 3 hónapban is adanka. Én most megyek vissza gyedről, én időarányosan kapom meg, tehát az éves keretet elosztják 12-vel, és a gyed lejárta utáni hónaptól kapom a kijött eredményt!
2010. jún. 10. 16:46
 6/7 anonim ***** válasza:
De te állományban vagy. a kérdezőt meg most vették fel.
2010. jún. 10. 17:07
 7/7 A kérdező kommentje:
minden munkahely a saját cafetéria szabályzata szerint adja a munkavállalóknak. Nem az volt a kérdés, hogy jár-e nekem vagy nem (azt tudom, hogy jár). Az a kérdés, hogy ennyi keretösszegből ennyi napra mennyi jár? Ti hogy számolnátok ki??
2010. jún. 10. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!