Mű volt az oka a legutóbbi munkahely valtasodnak?
Egy nagyon gusztustalan patkány műszakvezető volt. Miatta. A jelenlegi helyről is tervezek dobbantani, túl sok munka túl kevés pénzért.
24
Nem nagyon volt lehetőség a korábbi munkahelyemen feljebb lépni se szakmailag fejlődni, plusz nagyon monoton volt. Elegem lett belőle úgyhogy inkább másabb munkakörben helyezkedtem el egy nagyobb cégnél, ahol fizetnek is bizonyos oktatásokat. Az egyetlen hátrány hogy ehhez költöznöm is kellett, de megérte.
28N
Első gyakorlati helyemen marasztaltak volna végleges állásra, de annyira nem vonzott a közeg, a fizetés is viccesen alacsony lett volna.
Következő "igazi" munkahelyemen pedig befejeződött az adott projekt, én meg visszamentem egyetemre, hogy végre lediplomázzak. Na ez azóta sem jött össze, viszont szakmában dolgozok 2 éve.
Az, hogy heti 70-80 óra mellett még otthon is dolgoztam és így sem volt esélyem arra, hogy kész legyek.... egyedül voltam és 5 másik pozíciót nem tudtak betölteni 3,5 éve váltottam...most kb ugyanez van itt is az utóbbi pár hónapban, de itt legalább van egy normális főnököm, aki dolgozik a megoldáson, úgyhogy még maradok max fél évig és ha érdemben nem változik a helyzet, akkor cégen vagy cégcsoporton belül keresek mást
40 N
"Mű volt az oka a legutóbbi munkahely valtasodnak?"
Nálam valós okok játszottak közre!
-Csődeljárás a cég ellen, dolgozok számát lefelezték
-fogyasztóvédelmi eljárás és 30m-ás bírság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!